Sezon başında Trabzonspor tribünlerinin en etkin grubu olan Gurbetçi Gençler ile birleşen ÜNİ TS oluşumu bu sezon deplasman organizasyonlarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.


ÜNİ GG Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi temsilciliği, “Isparta’nın 13 ilçesi bordo mavi” projesi kapsamında 3. Okul etkinliğini gerçekleştirdi. Isparta il merkezine 12 km uzaklıkta olan Gönen Senirce İlkokulu’nu ziyaret eden temsilcilik üyeleri okulun boya ve dış cephe tadilatını üstlenerek, öğrencilere de kırtasiye malzemeleri ve hediyeler verdi.  
Gurbetçi Gençler Tribün Lideri Hüseyin Zabun’un da katıldığı programda öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken okul müdürü ve öğretmenleri bu duyarlı davranış ve emeklerinden ötürü başta Gurbetçi Gençler lideri Hüseyin Zabun ve ÜNİ GG Isparta temsilciliği olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


Tribün Lideri Hüseyin Zabun yaptığı açıklamada, “Türkiye’de ki tüm GG ve ÜNİ GG temsilciliklerimiz bu tarz sosyal sorumluluk projelerine azami şekilde gayret gösteriyor. Bu noktada Isparta temsilciliğimiz önemli ve özel bir etkinliğe imza attı. Kardeşlerimize bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizlerde bu tür etkinliklerde yer alarak hem emek veren kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek hem de bu öğrenci kardeşlerimizin Trabzonspor sevdasını gözlerinden okumak paha biçilemez bir duygu bizler için. Tekrar emek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Etkinlik, okul önünde hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.