TRABZON’DAN Rize istikametine giden Ahmet Sancak yönetimindeki Bursa plakalı otomobil, Yeşilyalı Kavşağı’nda kaza yaptı. Kazada, Emine Sancak (43) isimli kadın hayatını yitirirken, iki araç sürücüsü yaralandı. Rize’deki bir diğer kazada ise, İstanbul ve İzmit plakalı iki aracın çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Yeşilyalı Mahallesi'nde, Trabzon'dan Rize istikametine giden Ahmet Sancak yönetimindeki 16 K 5762 plakalı otomobil ile Yeşilyalı kavşağından dönen Mahmut Nezih Altunhisar yönetimindeki 01 NA 066 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, sürücü Ahmet Sancak'ın eşi Emine Sancak (43) olay yerinde öldü.

Yaralanan sürücüler Sancak ile Altunhisar Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

RİZE’DEKİ KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Rize’de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Rize’nin Çayeli ilçesi çıkışında bulunan Çayeli tüneli girişinde meydana gelen kazada; Çayeli’nden Pazar istikametine gitmekte olan 34 GFC 71 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp şerit değiştirerek önce Pazar’dan Çayeli istikametine seyretmekte olan 41 P 1721 plakalı minibüse ardından da kaldırıma çarptı.

Kaldırıma çarpan araçta bulunan iki kişi yaralanırken; minibüsün içindeki yolcular olayı hafif sıyrıklarla atlattılar.Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.