TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Almanya Düren Karadenizliler Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever İstanbul’da meydana gelen terör olaylarına büyük tepki göstererek “Bize diz çöktürmek, korku salmak isteyenler, topraklarımıza göz dikip huzur bozmak isteyenler, bilsinler ki asla emellerine ulaşamayacak. Terörü lanetliyoruz ve herkesi daha çok kenetlenmeye davet ediyoruz” dedi.

FESTİVALDE DE TEPKİMİZİ KOYACAĞIZ
1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Belçika’nın Genk bölgesinde düzenleyecekleri Karadeniz Kültür Sanat Festivali’ne Avrupa’da yaşayan herkesi davet ettiklerini belirten Yurtsever “Dili-dini ne olursa olsun teröre karşı ortak bir duruş sergilemek, insanlıktan yana tavır almak isteyenleri etkinliğimize davet ediyoruz. Gelin bu festivalde teröre meydan okuyup kararlığımızı ortaya koyalım” şeklinde konuştu

KARADENİZ AVRUPA’YA AKACAK
Karadeniz Kültür Sanat Festivali’nin Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çorum, Sinop, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerinin katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Yurtsever “Amacımız İller ve bölgeler arasındaki işbirliği-dayanışmasına katkı sağlayarak, Türkiye’yi her yöresiyle tanıtmaktır” dedi.