61SAAT HABER SERVİSİ

Almanya'da ikamet eden Trabzonlu aynı aileden 4 kişi gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan 30 yaşındaki Turgay Öztürk eşi Filiz ve çocukları 6 Yaşındaki Mert ve 4 yaşındaki Rana Öztürk bugün öğlen saatlerinde evlerinde ölü olarak bulundu. Talihsiz ailenin doğalgaz kaçağı nedeniyle zehirlendiği ifade edildi. Acı haber Öztürk ailesini, sevenlerini ve tüm Trabzon’u yasa boğdu. 

BİR HAFTA ÖNCE TRABZON’DAYDI 

Aslen Düzköy ilçesi Çalköy mahallesinden olan ailenin reisi Trabzonspor fanatiği Turgay Öztürk’ün 1 Hafta Önce Trabzonspor Fener maçına geldiği öğrenildi. 

BÜLENT CUMUR’UN DAYISININ OĞLU  

Feci olayda hayatını kaybeden Turgay Öztürk'ün Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur'un dayısının oğlu olduğu öğrenildi. Öztürk sosyal Medya hesabında yaptığı acı veren paylaşımda ‘Ne yazacağımı bilemiyorum Almanya’ya dayımın oğlu İbrahim Öztürk ün büyük oğlu Turgay ve eşi ve iki çocuğu gaz zehirlenmesinden Allah’ın rahmetine kavuştu cenazeler savcılık soruşturması sonra Trabzon’a getireceğiz mekanları cennet, Abimin, ablamın hepimize yüce rabbim sabırlar versin’ ifadelerini kullandı.

Cenazelerin Alman savcılarının incelemesi sonrası Trabzon'a getirileceği belirtildi. Turgay Öztürk’ün eşi ve çocuklarıyla birlikte hayatını kaybettiği evi 1.5 sene önce kendi imkanlarıyla yaptığı öğrenildi.