Halkbank İstanbul Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Yöneticilerinden Levent TURGUTER  ile İstanbul 2. Bölge Koordinatörlüğü Yöneticilerinden Aysel ÇELEBİ, Halkbank Beyazıt Şubesi Müdürü Özgür MEYDAN , KOBİ Müşteri İlişkileri Yetkilisi M.Tahsin GÜZELSOY ve Paraf cart İstanbul Bölge Yetkilisi Ömer TOPRAK 'tan oluşan Halkbank heyeti KOBİDER Genel Merkezini ziyaret ederek, Genel Başkan Nurettin ÖZGENÇ ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan ÖZGENÇ KOBİ bankacılığı konusuna vurgu yaparak, "Bankalar, sözde değil, özde KOBİ bankacılığı yapmalı. Gelişmiş ülkelere bakıldığında  KOBİ'lerin toplam kredilerden aldığı pay  bizim ülkemizdekilerin neredeyse 3 katı büyüklüğündedir. Burada kamu bankacılığına da büyük iş düşmektedir. Esnaf Bankası olan Halkbank KOBİ'lere olan desteğini artırarak sürdürmeli" diyerek sözlerine ekledi.

Ziyaret ile ilgili olarak KOBİDER üyelerine kullandırılacak kredilerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Levent TURGUTER , "Halkbank KOBİ kredilerinden daha fazla esnafın yararlanması için daha çok çaba sarf edilmesi gerektiğini ve yapılacak kredi çalışmalarıyla KOBİDER üyelerinin daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi."

Daha sonra KOBİDER'e gösterdikleri ilgiden dolayı Halk bankası heyetine  teşekkür eden ÖZGENÇ ziyaretin olumlu geçtiğini ve en kısa sürede Halkbank heyetini yeniden ağırlamak istediğini kaydetti.