61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kurtuluş haftası nedeniyle 24 Şubat Pazartesi (Bugün) günü Meydan Parkında yapılacak Haluk Levent konseri iptal edildi. 
Türkiye İran Sınırında meydana gelen ve Van’da 9 kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi nedeniyle iptal edildiği belirtilen konserin ilerleyen bir tarihte yapılıp yapılmayacağı ise henüz açıklanmadı. 
Haluk Levent’in ücretsiz halk konserinin ertelenmesinin ardından, bir gün sonra yani yarın Hayal Kahvesinde vereceği ücretli konserinde ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. 
Konuyla ilgili Hayal Kahvesinin resmi sosyal medya hesabından ilerleyen saatlerde açıklama yapılacağı belirtilirken konserin ilerleyen günlerde yapılması planlandığı belirtiliyor. 
Haluk Levent’in hem Trabzon’da ki ücretsiz halk konseri, hem de Hayal Kahvesinde vereceği ücretli konser ilerleyen günlerde yapılacağı belirtildi. 
Henüz tarihin netleşmediğini sosyal medya hesabından duyuran Haluk Levent, “ 24 Şubat günü Trabzon’un kurtuluşunun 102. yıldönümü etkinliklerinde konserim olacaktı.
Ayrıca bu konser Gökdeniz’in evi içindi.
Bugün Van’da yaşanan deprem nedeniyle buruk bir konser olmasın istedik.
Belediye ile ortak karar verdik” ifadelerini kullandı. 
Haluk Levent, yeni konser tarihinin bugün açıklanacağı da paylaşımına ekledi.