Trabzon’da uluslar arası nakliye işi yapan Abddulah Özer ve ortağı Aydın Ateş, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında TIR’da verdikleri iftarı bu yılda geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi. İftara AK Parti Trabzon İl Başkanvekili Hasan Dilekoğlu, Trabzonspor Medya Direktörü Can Karyağdı, Özer ve Ateş’in sahip olduğu şirketin çalışanları ile birlikte çok sayıda nakliye sektörü temsilcileri katıldı. Yomra Kaşüstü’nde bir araya gelen misafirler buradan TIR’la birlikte yola çıkarak Beşirli sahilinde iftarını açtı. Yolculuk boyunca trafikte vatandaşların ilgi odağı olan TIR, trafik polisleri dahil herkesin yüzünde tebessüme neden oldu. 

EKMEK TEKNEMİZDE EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞÜYORUZ
Bu yıl 3.sünü düzenledikleri iftarı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini ifade eden Özer, “Geçtiğimiz iki yılda da aynı şekilde aynı güzergahtan ilerleyerek yine sahilde ama farklı bir yerde iftarımızı dostlarımızla açtık. Bu yılda yine aynı oldu fakat iftar yapacağımız yeri seçme özgürlüğümüzün olması da ayrı bir durum. Her iftardan sonra bizleri telefonla arayıp bizi niye davet etmedin diyorlar fakat biz sosyal medyadan davet geçiyoruz, tek tek davet etmeye kalksak vakit kalmaz. Ekmek teknemizde ekmeğimizi bölüşerek Ramazan ayının manevi havasını solmak bizleri mutlu etmektedir.” dedi. 

MARDİN’DEN TRABZON’A 
İftarı düzenledikleri TIR’a TIRestaurant adını verdiklerini belirten Özer, “Bu TIR’ımız Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize iftar verilmesi için de geçtiğimiz yıl kullanıldı. Geçen yıl Mardin’de olan TIR bu yıl Trabzon’da eş dost ve yakınlarımızla iftar açtığımız yer oldu. Allah’a şükürler olsun ki böyle güzellikleri hep birlikte yaşabiliyoruz. Sektörümüzün sıkıntıları var elbette bizler de elimizden ve dilimizden geldiğince bunları yetkili mercilere iletiyoruz ve çözümü için takip ediyoruz. Ekmek teknemizden gelen rızka mani olmaya çalışanlara karşı mücadelemiz devam ettiği gibi ekmeğimizi bölüşmekten de kimse bizi alıkoyamaz. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.