TRABZONSPOR Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener trafik kazası geçirdi. Sahil Yolu Havalimanı mevkiinde Yener’in kullandığı kendisine ait 61 LE 455 plakalı otomobil ile Eren Ersoy idaresindeki 06 FNY 64 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlar ağır hasar görürken, Yener  kazayı ucuz atlattı.

TRABZONSPOR Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, trafik kazası geçirdi. Yener'in ciddi bir yara almadan atlattığı kazada, bir genç yaralandı. Karadeniz Sahil Yolu Trabzon Havalimanı mevkisinde, Hasan Yener'in kullandığı kendisine ait 61 LE 455 plakalı otomobil ile Eren Ersoy (25) idaresindeki 06 FNY 64 plakalı otomobil çarpıştı.

Her iki aracın da hasar gördüğü kazada, Yener yönetimindeki otomobil kaldırıma çıkarak durabildi, diğer aracın ise sol arka lastiği koptu. Yener'in ciddi bir yara almadan atlattığı kazada diğer otomobilin sürücüsü Ersoy yaralandı.

Hasan Yener'in sağlık kontrolünden geçirilmesi amacıyla ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü belirtildi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ersoy'un da genel sağlık durumunun iyi olduğu, hastanede müşahede altına alındığı öğrenildi.