AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi seçim startını Araklı ilçesinden verdi. Başkan Revi, 1 Kasım Genel Seçimleri için AK Parti Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Araklı ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Revi’ye ziyaretlerinde İl SKM Başkanı Hasan Dilekoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fahri Coşkun eşlik etti. Revi ve beraberindekiler Araklı’da ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve ekibini ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Revi sonrasında ise Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan’ı ziyaret etti.
VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başkan Revi ve beraberindekiler Kaymakam Tezcan’ı ziyaretinin ardından ise Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin misafiri oldu. Araklı Belediyesindeki ziyarete gelen mahalle muhtarları ve STK temsilcilerini dinleyen Başkan Revi, “Araklı’mıza bugüne kadar önemli yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da Allah’ın izniyle devam edecek. Araklı, partimize olan aidiyetini istikrarlı bir şekilde devam ettirdi. Hem ülkemizin hem şehrimizin hem de Araklı’mızın istikrarlı bir şekilde gelişimini sürdürmesi için Araklı halkının bize verdiği destekten dolayı Araklı’mıza teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki Araklı üzerine düşen görevi bu seçimde de yerine getirecektir” dedi.
MUHTARLARI TEK TEK DİNLEDİ
Araklı Belediyesinde başta muhtarlar olmak üzere vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Revi, “Zigana Tünelini yapan, Ovit Tünelini yapan, Akyazı Spor Kompleksini yapan, Karadeniz Sahil Yolunu yapan ve nice yatırımlar yapan AK Parti iktidarı Araklı’daki sorunları da kısa zamanda çözüme kavuşturacaktır. Allah’ın izniyle 1 Kasım’da tek başına iktidar olacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek halledeceğiz. Bütün vekil adaylarımız ve partimizin yöneticileriyle birlikte mesaimiz de aklımız da fikrimiz de Trabzon.” şeklinde konuştu. Ziyaretlerin ardından Başkan Revi ve beraberindekiler Araklı Merkez Mahallesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.