KTÜ'nün ekonomik ve mali sıkıntılarından dolayı vatandaşlara sağlık imkanlarını sunarken zorluklar yaşadığının altını çizen Revi "Vatandaşlarımızdan bu konuda yoğun şikayet alıyorduk. Üniversite hastanemizde kaynak sıkıntısından dolayı meydana gelen bütün şikayetler tarafımızdan ve milletvekillerimizin destekleriyle yetkili bakanlarımıza iletildi. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik ve konunun sürekli takipçisi oldu. Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'a şehrimiz ve üniversitemiz adına çok teşekkür ederiz."dedi. 

Trabzon'un sağlık alanında çok iyi konuma geldiğini belirten Revi " AK Parti iktidarları döneminde Trabzon'a sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldı. Bölge illerden hatta bölge ülkelerden bile şehrimize tedavi amaçlı gelenlerin sayısı arttı ve artmaya da devam ediyor. Üniversitemize bağlı olan Farabi Hastanemizde bölgemize hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşumuz. Özellikle bu kaynak aktarımı üniversite hastanemize büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı. 

Kaynak aktarımıyla birlikte Farabi Hastanesinin ekonomik yönden güçlendirildiğini söyleyen Revi " Bu destek hastanemizi daha ileriye taşıyacak olan bir girişim niteliğinde oldu. Kadrosundaki alanında uzman isimlerle birlikte adından söz ettirecek vatandaşlara çıkartılan küçük maliyetlerle değil başarılı tedavi yöntemleriyle Trabzon ve Türkiye gündeminde yer alacaktır. Bu vesileyle bir kez daha Sayın Bakanımız Berat Albayrak'a ve Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür ederim." diye konuştu.