61SAAT HABER SERVİSİ - Revi, “Çok güzel bir ortam. Gerçekten, ilgi çok fazla, katılım çok iyi..  5 binin üzerinde iş adamımız var, sanayicimiz var. Ortam çok güzel. Böyle güzel ortamda muhakkak kazanan kaybeden olacak. Tek liste var, rakip liste var. Sonuç Trabzon’un lehine olacak. Cumhurbaşkanımız Demiryolu ile ilgili işareti verirken, yatırım adasıyla ilgili müjdeyi de tekrar etti. En kısa zamanda yatırım Adası, hem Demiryolu, hem de diğer yatırımlar, şehir hastanesi vs.. bunlar hızlı şekilde kamu yatırımı olarak hizmet verecek. Hem ticaret, hem de sanayi biraz ivme kazanıyor. Trabzon ticaret şehri ama sanayisi de olması gerekiyor. Sanayisi de olacak. 2023’e güzel şekilde ilerliyoruz” dedi.

Revi, sözlerine şu şekilde devam etti: “İl Genel Meclisi, İl Başkanlığı çatısı altında sanayi olmadan olmaz diyorum. Ben sanayicilerimizden çok büyük beklentim var. Bunun ispatları da var. Bir çok kuruluşumuz, hem ülkemizde hem de ülke dışında uluslararası arenada güzel işler yapıyor. Dolayısıyla bunun biraz daha ileri gideceğine inanıyorum. Bize uygun sanayi mutlaka olacaktır.

Parça parça sanayi sitelerimiz yapıldı. Bunları büyük sanayi siteleri haline getirmek lazım. Varyap, var, Araklı var.. Bazı özel teşebbüslerde sanayi alanları oluşturdu. Sanayiyi ihmal etmemiz gerekiyor. Tabi ticarette önemli” diye konuştu.