Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi ile Hukuk Müşavirliğinin çalışanları ve aileleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Olimpiyat (EYOF) Parkında gerçekleşen buluşmada mesai arkadaşları ile hasbihal olan Gümrükçüoğlu, Trabzon’a hep birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

BİR OLURSAK KAZANIRIZ

Büyükşehir Belediyesinde aile ortamında çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde muhafaza etmek durumundayız. Ülkemizin son 15 yılda yakaladığı kalkınma ivmesinden rahatsız olanlar; içimizdeki hainlerle, darbelerle, finans oyunları ile ülkemizin güçlenmesinin önüne geçemeyenler her dönemde olduğu gibi, birlik ve beraberliğimizi bozmak için yoğun şekilde çaba sarf etmektedirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 15 yıldır şer odakları ile olan tüm mücadeleleri biz kazandık. Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, bizler birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde muhafaza ettiğimiz sürece bundan sonrada kazanan biz olacağız” diye konuştu.

AYRIMCILIĞA ASLA MÜSAMAHA GÖSTERMEM

Bu konuda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına toplumda önemli görevler düştüğünü belirten Gümrükçüoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizler halka hizmet ederek Hakk’ın (c.c.) rızasını kazanmak gayretinde olan insanlar olarak, toplumumuzda birlik ve beraberliğin arttırılarak sürdürülmesi için birinci derecede vazifeliyiz. İnsanlarımız hangi siyasi görüşe, hangi etnik kökene ait olursa olsun baş tacımızdır. Hizmette, sosyal ilişkilerde bir ayrım yapmamız asla söz konusu değildir. Bu konuda bundan öncesinde müsamaha göstermediğim gibi bundan sonra da müsamaha göstermem söz konusu değildir. İşimizde olduğu gibi aile hayatımızda, sosyal yaşantımızda bu kurallara harfiyen riayet ederek Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletinin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne her an katkı koymakla görevliyiz. Bu bizim yurttaşlık vazifemizdir. Bu açıdan tüm çalışan arkadaşlarımın hassas olduğunu bilmenin mutluluğu içindeyim.”

İNSANLARIMIZIN TÜMÜNE HİZMETLE VAZİFELİYİZ

Değerlendirmelerinde Trabzon’da gerçekleştirdikleri yatırımlara da dikkat çeken Gümrükçüoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin en büyük kamu kurumuyuz. Trabzon’un her noktasına, insanlarımızın tümüne hizmetle vazifeliyiz. Ben mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorum. Sabah erkenden işime başlıyorum gece geç saatlere kadar görevime devam ediyorum. Hepinizde böylesiniz. Bizler hep birlikte böyle gayretli olmasak şehrimizde bu denli önemli işlere imza atamazdık. Kentsel dönüşümlerden altyapıya, üst yapıdan imar çalışmalarına, yeşil alanlardan yol çalışmalarına kadar her alanda neler yaptığımız ortadadır. Bunları yaparken reklama da kaçmıyoruz. Sessiz sedasız işimizi yapıyoruz. Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesini, Trabzon Botanik’i, Tam Otomatik Katkı Otoparkı, Karagöz Meydanını, yeni okul ve öğretmenevini önümüzdeki birkaç yıl içinde Belediyemiz bütçesinden tamamlanmış yatırımlarımız arasına ekleyerek şehrimize kazandıracağız. Bu şekilde sürdürdüğümüz, planladığımız daha çok sayıda projemiz var. Yaptığımız çalışmalarla Trabzon’umuzu ismine layık hale getirdik. Şimdi inşallah dünyanın sayılı şehirlerinden biri olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Büyükşehir Belediyesi personel buluşmasında Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Said Gürsoy, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, daire başkanları, birim amirleri ve çalışanlar hazır bulundu.