İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Hepsi birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimizle Bolu kampında birada çok keyifli bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımızın heyecanlı ve istekli oluşları takımın abileri olarak bizleri çok mutlu ediyor. Burada ve Erzurum’da gerçekleştireceğim kampta kaynaşmamız daha üst seviyeye çıkacaktır. Herkes başarının birliktelikten ve inançtan ortaya çıkacağını iyi biliyor. Bizlerde bütün takım arkadaşlarımızın motivasyonunu üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.

DİSİPLİN ÜST DÜZEYDE

Tecrübeli bir idari kadro ve teknik heyetle çalışmanın avantajlarını yaşıyoruz. Herkes görev ve sorumluluklarını iyi biliyor. Takım içindeki disipliniz üst düzeyde. Takım arkadaşlarım sorumluluk aldığı için doğal bir disiplin anlayışı ortaya çıkıyor. Bu bizler için çok büyük avantaj. Takım olma ruhunun en önemli unsuru. Bu bakımdan çok şanslıyız.

HEDEFLERİMİZİ HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ

Takım olma, takım halinde hareket etme ve başarı yolunda ortak düşünme hedefimiz için kilit parolalar bana göre. Bizler işimizi düzgün yapar isek biz hedefe değil, hedef bize gelmiş olur. Amacımız lig başladığında bütün müsabakalara üç puan alabilmek için uğraş vermek. Topladığımız puanlar bizi nereye taşırsa bizim hedefimizde o olmuş olacak.

YÖNETİM KURULUMUZ ÇOK SAMİMİ

İlk sözleşme imzaladığımız günden bu yana yönetim kurulumuz bizlere vaat ettiği her şeyi taahhüt tarihinde önce yerine getirdiler. Bizlere gösterilen bu yaklaşım takımı daha  çok sorumluluk sahibi olmaya teşvik ediyor. Çünkü takımdaki hiçbir arkadaşımız bu kadar dürüst ve samimi insanlara karşı mahcup olmak istemiyor. Bu yüzden sürekli kendi aramızda küçük toplantılar ve sohbetler gerçekleştirerek en ufak probleme ve soruna mahal vermek istemiyoruz.