Trabzonspor alt yapısında yetişen, A takımda profesyonel olduktan sonra Hekimoğlu Trabzon FK'ya transfer olan Oğuzhan, Hekimoğlu Trabzon FK formasını giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. “Bir Trabzonlu olarak hem Trabzonspor alt yapısında yetişmiş olmak hemde Trabzon’un en güzide takımda forma giymek benim için son derece onur verici bir durum” diyen yetenekli futbolcu, Hekimoğlu Trabzon FK’ya gelerek en doğru kararı verdiğini söyledi.

Trabzonlu bir futbolcu olarak, Trabzon futbolunun alt yapısında bulunan bütün oyuncuları temsil ettiğini ifade eden genç futbolcu, “ Trabzon önemli bir futbol kenti. Hemen hemen her ailede futbol oynayan kişiler var. Özellikle bu bölgede yetişen sporcuların yine bu bölgedeki takımlarda forma giymesi bizler için çok önemli. Trabzon futbolunun dışa açılımı ancak kendi değerlerini ön plana çıkararak olacaktır. Trabzonspor bunun en güzel örneği” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK forması altında şampiyonluklar yaşamak istediğini vurgulayan Oğuzhan Açıl,” Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim Kurulu bana göre çok şeyi hak ediyor. Mükemmel tesislerimiz var. Bir profesyonel takımda olması gereken her şeye sahibiz. Burada bize düşen şey, çok çalışıp takımımızı bir üst lige taşımak. Onun için var gücümüzle hedefimizi kovalayacağız” dedi.