Öncelikle kendi alt yapımızda yetişen futbolcular ardından da profesyonel adayı genç yetenekleri bünyemize katarak geleceğe hazırlamak için yoğun bir çaba içinde olduklarını dile getiren Hekimoğlu, “ kulüplerden ve sporculardan çok olumlu talepler geliyor. Buda ne kadar doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi. Üretken ve yarışmacı bir kulüp olabilmek var gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

Kırmızı Lacivertli ekibin alt yapı sorumlusu Semih Hekimoğlu, yaklaşık bir ay önce alt yapı seçmelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, Alt yapıdaki antrenörlerimizin nezaretinde Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sporcular arasından alt yapı seçmelerini gerçekleştirdik. Katılım oldukça yüksek oldu. Aramıza birebirinden yetenekli oyuncuları kattık” dedi

Tesisleşme konusunda ciddi bir atılım içinde olduklarını ifade eden Hekimoğlu, projenin hayata geçmesi durumunda birkaç sene içiresinde bölgenin en güçlü alt yapısı olacaklarını söyledi. Şu anda 25 yatak kapasiteli bir tesiste yeni sezona hazırlandıklarını ifade eden Hekimoğlu, “ şehir dışından gelen sporcularını barınma, beslenme ve okul ihtiyaçlarına cevap verebilecek durumdayız. Antrenman sahası sorununu çözebilmemiz durumunda güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.