Atmeydanı Mahallesi'nde Ümit Yıldız'a ait marketin önünde tartışan bir Grup Genç arasında geçen Cuma günü kavga çıktı. Birbirlerine tekme ve yumruklarla saldıran gençler, daha sonra bölgeden uzaklaştı. Bir gün sonra yeniden markete gelen gençler iddiaya göre aldıklarının parasını ödemedi. Gençleri uyaran Yıldız, bu sırada madde bağımlısı olduğu belirtilen Sinan C.'nin bıçaklı saldırısında bacağından yara aldı. Babasının saldırıya uğradığını görünce araya girmeye çalışan Yalçın Yıldız ile onu saldırıdan kurtarmak isteyen babaannesi Meliha Yıldız'da bıçak darbeleriyle yaralandı. Ümit Yıldız ile oğlu Yalçın ve babaanne Meliha Yıldız, Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan olay marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bu arada Ümit Yıldız ile oğlu Yalçın Yıldız'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri, karın bölgesinden bıçak darbesi alan Meliha Yıldız'ın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Sinan C. yakalanarak gözaltına alındı.

BABAMIN ÖNÜNE ATLAYARAK ONU İÇERİ ÇEKMEK İSTEDİMö

Olayda yaralanan Ümit Yıldız, madde bağımlısı gençlerin mahallede herkesi rahatsız ettiğini belirterek bu kişilere karşı önlem alınması gerektiğini söyledi. Yıldız, Beni, oğlumu ve annemi bıçaklayan bu kişi insan olamaz. Küçük çocuğa nasıl bıçak saplarö diye konuştu. Olayda yaralanan Yalçın Yıldız ise, tartışma sırasında babasının içeri çekmeye çalıştığını belirterek, Babamın önüne atlayıp onu içeri almak istedim ama o arada önce benim karnıma vurdu, sonra bacağımı bıçakladı dedi.