61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantıları bugün başladı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkanlığında toplanan Belediye Meclisini MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’da izledi.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK

Toplantıda Başkan Ahmet Metin Genç, ilk olarak geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Asfalt ve kuru beton çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Genç, “Sezon bitimiyle beraber inşallah görev alanımızdaki yollarımızda yüzde 95 artı konumuna gelmiş olacağız. Bu da şu demek. Ortahisar Belediyesi olarak 4 yıl önce 5 yıl önce verdiğimiz sözü tutabilmiş olmak demek. İlçemiz genelinde yaşayan insanlarımıza bu standardı bu konforu sağlamış olmak demek” dedi.

BU YILIN EN BÜYÜK KATILIMLI GÖSTERİSİ

Türk Yıldızları’nın dün Trabzon’da yaptığı gösteriyle ilgili konuşan Başkan Genç, “Türk Yıldızlarımızı 2. kez şehrimizde ağırladık. 1992’den beri Akrobasi Timi olarak kurulan Türk Yıldızları’na sahip olmak gurur vesilesi. Bu milli gurur şehrimizde ayrı bir heyecanla yaşanıyor. Geçen yıldan ziyade, bir katılım vardı. Bu yüz binleri geçen katılımdı. Bu bizim tespitimiz değil Türk Yıldızlarının kendi tespiti. Şunu söylediler: “Türkiye’de her yıl en büyük katılımlı gösteri 9 Eylül’de İzmir’de yapıyorlardı.  Bu yıl ilk kez Trabzon şuanda katılım noktasında en büyük gösteriye imza attı. Hakikaten, dün orada olan basın mensuplarımız olmak üzere bütün katılımcıların müşahede ettiği gerçek. Bu kadar adrenalinin, heyecanın yükseldiği başka bir gösteri yok..

RİZE’DE FENERBAHÇE’YE KARŞI…

Her geçişlerinde “Maşallah” dedim. Gurur vesilemiz. Bir özellik daha var. Komutanları Esra Binbaşı,  Giresunlu hemşerimiz. Tim komutanı da Osman Binbaşımız Yomralı hemşerimiz.  Ailesi burada oturuyor. Ortahisar Belediyemizin bu çalışmasından memnun oldukları için bu yıl tercihen programlarına koydular. Of’ta hava muhalefetinden yapılamadı. Ardından Rize’de yapıldı. Gerçek finali dün Trabzon’da yapıtlar. Bu hafta sonunu çok güzel geçirdik. 2-0 geriye düştükten sonra 4 golle Kasımpaşa’yı yendik. Akşam’da Rizespor gereğini yaptı Fenerbahçe’ye karşı hafta sonu güzel geçti yani” dedi.