31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Arsin Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Seyit Hisoğlu, ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederken, teşkilatla da bir araya geliyor.

Halkın teveccühünü kazanan partiyiz

Hisoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Arsin’in AK Parti iktidarıyla birlikte önemli yatırımlar kazandığını belirterek, “Arsin ilçemiz AK Parti iktidarının belediyecilik ve hizmet anlayışından her daim yararlanmış ve yararlanmaya da devam ediyor. Arsin Sahili, Arsin Yatırım Adası, doğalgaz hattı, içme suyu projesi, yeni okul ve dersliklerin yapımı, mevcut binaların yenilenmesi gibi bir çok proje hayata geçirilerek halkımızın hizmetine sunuldu. Yatırımlar sadece Arsin’e değil, tüm Trabzon’a hatta ülkemize yönelik önemli hizmetler vermektedir. Bu başarı, Arsin halkının teveccühünü kazanan AK kadroların en alttan en tepeye kadar olan koordineli çalışmalarının bir sonucudur” dedi.

“Biz birlikte Arsin’iz!”

Arsin’de teşkilat üyelerinin tamamını da ziyaret eden Hisoğlu, “AK Parti teşkilatı emsalsiz bir ailedir. Ülkeye ve partimize karşı yürütülen her türlü operasyonda bir ve iri olmayı başarmış, hep birlikte hareket etmeyi bilmiştir. Bizim teşkilatımız için asıl olan dava bilincidir ve kutlu davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizde çekişme olmaz, yarış da olmaz. Eğer partimiz bize bir görev sorumluluğu verirse bu şahsımıza değil, teşkilatla birlikte hepimize verilecek bir görev olur. Biz birlikte Arsin’iz, birlikte güçlüyüz. Yerel seçimlerde de hep birlikte yeniden bayrağı birlikte göğüsleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.