Daha önceden AK Parti bünyesinde İlçe Gençlik Kollarına önemli desteği de olan TÜRSAB Doğu Karadeniz BYK’da yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunan Hızır Ali Deniz, özellikle turizm projeleriyle öne çıkıyor. 
Trabzon’da gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin ardından Ankara’da Trabzon Günlerine katılan Hızır Ali Deniz, burada özellikle İlçe Belediye Başkanları ile de sıcak temaslar kurdu. 
Trabzon Günlerinde kurulan stantları tek tek gezen ve burada vatandaşlarla selamlaşan Hızır Ali Deniz’e, belediye başkanları ve stantlarda bulunan vatandaşlar gönülden destek vereceklerini söyledi. 
Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinin,  birlik ve beraberlik için çok önemli olduğuna vurgu yapan Hızır Ali Deniz, “Böyle bir birliktelik, Türkiye’nin başka şehirlerinde olduğunu zannetmiyorum. Burada çok güzel ağırlandım. Stantlarda vatandaşlar bizleri çok iyi karşıladı. Trabzon’daki çalışmalarımızı da yakından takip ediyorlarmış. Aday adaylık sürecinde bu tür destekler devam eder ve mecliste güzel bir sorumluluk alma adına bu yolda bize güç verir” dedi.