Yavuzköy Mahallesi Muhtarı Gelleci, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin mahallelerine önemli hizmetler getirdiğini ifade etti. Mahallelerinde son yapılan 1,5 km’lik asfaltlama çalışması ile mahalle yollarındaki sorunların önemli ölçüğde çözüme kavuşturulduğunu kaydeden Gelleci, “Yolumuz beş ayrı mahalleye hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfaltlama ve betonlama çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca gerekli noktalarda bakım onarım çalışmaları yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Çarşıbaşı ilçemizde mahallemize de hizmet veren içme suyumuz için arıtma tesisimizde TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanıma hizmetlerinden ötürü müteşekkiriz” dedi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı, Cevizli Mahallesi Muhtarı Ömer  Hotaman da  Trabzon  Büyükşehir Belediyesi, mahallelerinde başlanılan çalışmalardan ötürü Başklan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti Muhtar Hotomani,”Akçaabat’ımızın tüm mahallelerinde gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında  Cevizli Mahallemizde de ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kırsal mahallelere her zaman özel önem verdi. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesi Muhtarı Ahmet Varol da Büyükşehir Belediyesinin mahallelerinde çok önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerine imza attığını kaydetti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna teşekkür eden Muhtar Varol, “Mahallemizde yeni imara açılan yerlerde yapılan yol çalışmaları ve alt yapı çalışmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yapılan çalışmalar ile mahallemiz daha da güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.