Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen organizasyona Hürriyet Gazetesi Pazarlama Grup Başkanı Tijen Mergen, Hürriyet Gazetesi Pazarlama Koordinatörü Müfit Utkusoy, Hürriyet Gazetesi Saha Operasyon Müdürü Güven Güveli, YAY-SAT Satış ve Pazarlama Direktörü Şöhret Görmez, YAY-SAT Bölge Müdürü Murat Bayram, YAY-SAT Bölge Müdür Yardımcısı Erkan Çalık, Hürriyet Gazetesi Trabzon Matbaası Müdürü Erkut Çelebi ve bölgede bulunan 9 YAY-SAT Baş Bayii temsilcileri katıldı.
Bölge değerlendirmelerinde bulunmak, gazete satışları, bayii ve okur talepleri, abonelik faaliyetleri gibi birçok konuda görüş alış verişinde bulunan toplantıda konuşan Tijen Mergen, Hürriyet Gazetesi’nin içerisinde yep yeni bir vizyonla okuyucularıyla buluşan Karadeniz Futbol sayfaları konusunda da bayii temsilcilerinin görüşlerini aldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Bayii temsilcileri Hürriyet Gazetesi’nde yer alan Karadeniz Futbol sayfalarının okurlar tarafından beğeniyle karşılandığını dile getirerek, kendi görüşleri hakkında bilgiler verdi.

Burada bir konuşma yapan Tijen Mergen, çalışmalarının genç ve dinamik bir yapıyla devam ettiğine vurgu yaparak, “Gazetemizdeki çalışma heyecanımızı sizinle burada birlikte paylaşmak ve sizlerle birlikte olmaktan ötürü büyük bir memnuniyet içerisindeyim. Bölge bölge ziyaretlerde bulanarak burada bayilerimizle görüş alış verişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimiz esnası anısına da emeği geçenlere bir teşekkür plaketi vermeyi düşündük. Umarım bu birlik ve beraberlikle daha çok başarılara imza atacağız” dedi.

Toplantıda ayrıca üniversitelerde devam eden Hürriyet Kampüs Gazetesi’nin de değerlendirilmesi yapılarak, bu uygulamanın önümüzdeki günlerde devam edileceği belirtildi.

Konuşmaların ardından Hürriyet Gazetesi Pazarlama Grup Başkanı Tijen Mergen, bölgede bulunan 9 YAY-SAT baş bayii temsilcilerine üzerinde doğum tarihlerinde çıkan Hürriyet Gazetesi’nin 1’inci sayfa gipürünün yer aldığı bir plaket ve Hürriyet Gazetesi logosunun rozeti takdim edildi.