Hüseyin Turgut Aydın oy kullanacak olan üyelerin oy kullanırken ellerini vicdanlarına koymalarını isteyip“Yarın çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz.  Bu şehrin en çok zahmetini çeken, sıkıntısını çeken şoför esnafının seçimi var.  İnşallah şehrimiz ve esnafımız için hayırlı olur. Rica ediyorum, oy kullanırken ellerini vicdanına koysunlar.

Biz temiz insanlarız. Biz ekmeğini taştan çıkaran insanlarız, biz çoluğumuzdan, çocuğumuzdan ailemizden sıcak yatağımızdan feragat ederek gece gündüz bu şehrin insanlarına hizmet ediyoruz. Alnımız ak başımız dik bu yolda devam edelim.” dedi.

Aydın Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın artık temiz bir şekilde anılması gerektiğini belirtip “Bu oda kirli işlerle anılmasın, bu oda temiz şekilde, dürüst bir şekilde namuslu bir şekilde anılsın. Biz hedefimizi tertemiz geliyoruz yaptık. Bu yola çıktık. Gerçekten tertemiz geliyoruz. En temiz biziz. Diğer adaylarla ilgili bu saatten sonra bir şey söylemeyeceğim. Bu şehirde herkes kimin ne olduğunu biliyor. Açılan davalar ortada yapılanlar yapılmayanlar ortada biz bu esnafın tam kalbinde geliyoruz.  Şoför esnafımız yarınki seçimlerde en iyi şekilde karar verecektir. Verdikleri karara saygı duyuyoruz. Onları cani gönülden verecekleri karar için kutluyorum.” ifadelerini kullandı.