PROJELERİMİZLE SORUN ORTADAN KALKACAK
AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Gündüz programlarına mahalle ziyaretleri ile devam eden Sağıroğlu akşamları da site ziyaretleri yaparak vatandaşlardan destek istiyor. Gittiği ziyaretlerde yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri vatandaşlara aktaran Sağıroğlu, “Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz vizyon projelerimizle birlikte ilçemizin sosyal donatı alanı sorununu ortadan kaldıracağız” dedi. 

İKTİDAR OLMASAYDIK YAPAMAZDIK 
İktidar desteği ile birlikte yeni dönemin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Sağıroğlu, “Kentsel dönüşüm projemizi 2,5 yıl gibi kısa bir sürede yıktık, yaptık.  Kent meydanı projemiz için 15 Milyon TL kamulaştırma yaptık ve alanı belediyemize kazandırdık. Sosyal donatı alanlarından oluşacak sahil dolgu projemiz için dolgu iznini çıkardık.  Bunların yanı sıra ilçemize kazandırdığımız özel ve devlet yatırımları da ortadadır. Bunların hepsini biz iktidar gücü ile yaptık. Kimse pembe hayaller kurarak vatandaşımızı kandırmaya kalkmasın. Bu hizmetlerin hiçbir tanesi muhalefetle yapılmaz, iktidarla yapılır” diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ 
Yeni dönemde her nesile hitap edecek projelerin beyannamelerinde bulunduğunu ifade eden başkan adayı Sağıroğlu şöyle devam etti: “Projelerimizin hepsi büyük projeler. Kent meydanı, sahil dolgu, 15 Temmuz millet kıraathanesi, millet bahçesi, sihirli sokak, gibi projelerimiz ilçemize değer katacak projelerimiz.  Bu değerli projelerimizi de Yomra’mıza kazandırmak içinde bizlere yeni dönemde de iktidar desteği gerekiyor.  Bütün Yomralı vatandaşlarımızı bu projelerimizi hayata geçirmek için bizlere destek vermeye davet ediyorum.”