4 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİLER
AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Adayı Sağıroğlu seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Avni Adanur, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte dün Sancak, Kömürcü, Demirciler ve Tepeköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzde 70 hedefi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirten başkan adayı Sağıroğlu, “Biz yüzde 70 hedefiyle yola çıktık. Bizde seçimi kazanamama gibi bir korku yok. Bizim tek derdimiz sizlerinde destekleriyle birlikte sandıktan güçlü çıkmak. Sandıktan güçlü çıkarsak, iktidar nimetlerinden daha kolay faydalanır daha kolay hayata geçiririz. Gelin bize destek verin Yomra’mızın değerine değer katalım” dedi. 

İKTİDARDAN YANA OLURSAK YAPABİLİRİZ
Yomra’nın eksikliği olan mega projeleri hayata geçirmek için yeniden aday olduklarını hatırlatan Başkan Adayı Sağıroğlu, “Buralara kendimi sizlere tanıtmaya, anlatmaya gelmedim. Hepiniz beni gayet iyi tanıyorsunuz. Neler yapabileceğimi, hangi projeleri hayata geçirebileceğimi biliyorsunuz. 2 dönem muhalefette, 1 dönemde iktidar partisinden belediye başkanlığı görevini yaptım. İktidar gücüyle muhalefet gücünü kıyaslamak doğru olmaz. Biz iktidardan yana olursak mega projelerimizi hayata geçirebiliriz. Hedeflediğimiz projelerin hepsi Yomramızın eksikliğini giderecek büyük projeler” diye konuştu. 

YOMRAMIZA YAKIŞIR  PROJELERLE KARŞINIZDAYIZ
Projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Adayı Sağıroğlu şöyle devam etti; “Yeni dönemde her nesile hitap edecek projelerimiz var. Kent meydanı, sahil dolgu, 15 Temmuz millet kıraathanesi, millet bahçesi, sihirli sokak, gibi projelerimiz ilçemize değer katacak projeler. Bu değerli projelerimizi de Yomra’mıza kazandırmak içinde bizlere yeni dönemde de iktidar desteği gerekiyor.  Bütün Yomralı vatandaşlarımızdan bu projelerimizi hayata geçirmek için destek istiyoruz. Destek sizden hizmet bizden.”