61SAAT HABER SERVİSİ - Ankara’da bu yıl 14.’sü düzenlenen Trabzon Günleri’nin 2. gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu rüzgarı esti.  Bakan Soylu, alana girdiği andan itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerini etkinliğini ziyaret etti. Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Trabzon Günleri’nin 2. gününde alana gelen Bakan Soylu, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen kırmayan Bakan Soylu, ardından alanda bütün stantları gezdi. 

Burada Trabzonlu vatandaşlar sohbet eden Bakan Soylu, daha önceden tanıdıklarını görmesi de ilginç diyalogların yaşanasına neden oldu. 

Araklı Belediyesinin, Bakan Soylu’nun talimatıyla getirdiği Tandık Bölünü de ziyaret eden Bakan Soylu, burada tandıkta ekmek yaptı, kuymak yedi…

Bakan Soylu, burada kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara, "Burada olmaktan çok mutluyum Allah sizleri başımızdan, Her sene bu güzelliği bu birlikteliği bu dayanışmayı yaşıyoruz çok güzel Allah eksikliğinizi göstermesin" dedi. Kendisine, "Sana kurban olurum" diyen kadına  ise, "asıl ben size kurban olurum" diyerek karşılık verdi.