Trabzon Forum Alışveriş Merkezi’nin bu yıl düzenlediği ve 100 TL’lik alışveriş yapılarak 250 bine yakın çekiliş hakkının kazanıldığı Cherokee çekilişinin talihlisi dün akşam basının huzuruna çıktı. Forum AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Cömert ve Pazarlama Direktörü Esma Sezeroğlu Trabzon basını ile talihli ve ailesini Süleyman Restaurant’da ağırladı.


Gümüşhaneli olan ve Gümüşhane’de ikamet eden Aynur Bilgin Cherokee’yi kazandığını ilk oğlundan duymuş fakat inanamış. Kampanya ile ilgili ise ilk bilgi eşi Sebahattin Bilgin’e ulaşmış. O da şaka yapılıyor zannetmiş. Daha sonra Forum AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut ile yapılan görüşmelerde olay netlik kazanmış.



İÇİNE DOĞMUŞ
Çok mutlu olduğunu dile getiren Aynur Bilgin, çekilişe Gümüşhane’den Trabzon’a gelip Forum AVM’de 3 ayrı tarihte 3 bin 300 TL’lik alışveriş yaparak 33 katılım bileti ile dahil olmuş. 33 çekiliş hakkı bulunan Bilgin’in içine de doğmuş. Hatta alışveriş sonrası eşiye Gümüşhane’ye giderken araçları biraz zorlanınca “Merak etme bey, bir dahaki sefere burayı jeep le çıkacağız” demiş.
Arabayı satmayacağını kendisine ait arabayı kızı ile oğlunun ortak kullanımına sunup, bu aracı kullanacağını belirten Bilgin, “Yani içime doğmuştu ama, yüzbinlerce kişi arasından bu aracın bizine çıkması gerçekten ilginç bir olay. Hala inanamıyorum. Forum AVM yönetimi bu knuda çok yardımsever. Bize fazla bir iş bırakmamış. Herşeyi yapmışlar sağolsunlar. Dilerim önümüzdeki yıl daha ihtiyaçlı birine çıkar” dedi. Devlete bağlı bağımsız Nesrin Halit Zarbun anaokulu’nda müdürelik yapan Aynur Bilgen’in geçen sene Forum AVM’nin Q7 çekilişini kazanan Turan Bey ile çok benzer bir yönü de ortaya çıktı. Q7’yi kazanan Turan Bey’in Audı A6 marka aracı vardı. Meğer Aynur Bilgen’inde kullandığı aracın markası Audı A4’müş. Bu benzerlik hem forum yöneticilerini hemde basın mensuplarını bayağı şaşırttı. Forum AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut Bilgin ailesini tebrik ederek arabalarını kazasız, belasız sürmeleri temennisinde bulundu.