İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bülent Arslan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'ye sert tepki gösterdi. Revi'ye cevap veren Arslan "Önce kongreleri hangi bahane ile ertelediğinizi açıklayın" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bülent Arslan'ın açıklamaları şu şekilde;

Akp Trabzon İl başkanı Sayın Haydar Revi'nin, il başkanımız sayın Azmi Kuvvetli nin gündeme dair değerlendirmelerine ilişkin yaptığı açıklama, mesnetsiz siyasi ve ahlaki değerlerden uzak olmakla birlikte, temsil ettiği koltuğa da hiç yakışmamıştır.

Sayın Revi ; İYİ Parti ye İp diyerek, partimizin kurulduğu günden bu güne kadar ayaklarınıza dolanmış ip olarak algılamanız gayet doğaldır. Bakınızda ayağınıza dolunan ip düşmenize sebep olmasın. 

İYİ Parti ikinci olağan Genel Kurulunu, sizin  hayal bile edemeyeceğiniz demokratik cumhuriyet değerlerine uygun manada yapmış , delegelerinin eline a4 kağıdını iliştirerek sandığa attırmamıştır . Çarşaf liste yaparak, keza il ve ilçelerde çoklu listeler ile kongrelerini tamamlamıştır. 

Demokratik seçimden bahsedenler öncelikle hangi ilçelerde, hangi bahaneler üreterek iptal "etmek zorunda kaldıkları  "kongreleri kamuoyuna açıklamakla yükümlüdürler. 
Şehir hastahanelerinin yapımına kimse karşı duruş sergilememiştir. Vurgu yapılmak istenen yapının yapılacağı yer, arazinin jeolojik yapısı , ulaşım master planı ve yapının hangi şartlarda ( hasta garantili veya garantisiz )yapılmasıdır. 

Koray Aydın Bey defaatlerce belirttiği halde, 
iftira edebiyatı ile kamuoyunu yanıltmak ta tercih ettiğiniz bir siyasi argon olmakla birlikte, ıspata davet etmekte bizim argonumuz dur. 

Fetönün siyasi ayağının bulunması için yapmış olduğunuz çalışmalar çok manidardır. 
Soruşturma açılmamış, yargı süreci başlamamış veya sonuçlanmamış kişi ve kişileri ahlaki değerlerden yoksun "çamur at izi kalsın "mantığıyla  beyan etmeniz -kendinize yakıştırmanız bizleri şaşırtmamıştır.

İYİ biliniyor ki Fetö yapılanması akp döneminde zirve yapmış, devletin kılcal damarlarına kadar sirayet etmiştir. İYİ  partiyi terör örgütleriyle ilişkilendirecek her kim varsa, aynaya bakarak konuştuğunun farkında olmaması ayrı bir siyasi logaritma dır. 

Özellikle İYİ bilinmelidir ki Yüce TÜRK Milleti her şeyin farkındadır. 

Henüz hafızalardan silinmemiş, Sayın Cumhurbaşkanımızın İYİ parti "yerli ve milli" çizgide politika yapıyor  söyleminin altında ezilmemenizi temenni ederim. 

Yaptığım analizler ışığında; 
İl Başkanımız Azmi Kuvvetli Bey'in  oturduğu koltuktan güç alan değil, oturduğu koltuğa güç veren , siyaseti ahlak değerleri çerçevesinde yapan bir kişiliğe sahip olduğunu 
 Trabzon  kamuoyuna saygılarımla iletirim.