61SAAT HABER SERVİSİ - Sözlerine, "Çin atasözü derki ‘Durgun sular derin akar’” diyerek başlayan Zihni, "Sayın İmamoğlu Trabzon'da miting yaptı.  Kaç gündür sosyal medyada yayın üzerine yayın, algı üzerine algı. Trabzon genelinde aldığınız oy yüzde 30 civarı, diğerleri yüzde 6, AK Parti yüzde 64 küsur. Elinizdeki Giresun Belediyesini AK Parti'ye kaptırdınız ha keza Rize’yi vazgeçtik Trabzon’’uda katmadık. Giresun, Ordu, Samsun neredesinizzz” ifadelerini kullandı. 

Zihni, "Yani kuru gürültü ve kalabalıksınız bunu hala anlayamamışsınız .Ha diyeceksiniz ki o kadar da olsun . Siz mesajı farkında değilsiniz sn Kılıçdaroğluna veriyorsunuz .O düşünsün .Eğer Genel Başkanınız olarak övündüğünüz Kılıçdaroğlu, Trabzon, Giresun, Ordu mitinglerinde o kalabalığı toplayamamışsa mesajı siz AK Partiye değil Kılıçdaroğlu'na vermişsinizdir. 

Sizde liderler mevsimliktir .En son sn Muharrem İnce daha adını telaffuz eden var mı ?Şimdi sıra Sn İmamoğlu'nda. Seneye hayırlısıyla başka biri vitrinde.Çünkü kısa zamanda çok büyük mesafeler kaydettiğini sananlar aslında proje adamlarıdırlar.  Aniden şişirildikleri gibi sahipleri tarafından aniden söndürülebilirler.

Benden söylemesi. Sosyal medyadaki sahiplenmelere bakıyorumda beni ve Sayın Soylu’yu,  Ak Parti'ye geçmekle suçlayanlar dedelerinin kemiklerini sızlatırcasına CHP'nin ateşli savunucusu oldular .

Yani ben Ülkücülük çizgimden, DP İl bşklğı yaptığım zamandan bugün AK Parti yöneticiliği yaptığım zaman dilimine kadar değişikliğe uğramadım. Sadece sağ düşünceden sağ düşünceye kanalize oldum yani bir atak boyu .

Ama sağdan sola metre atlamadım .Zamanında ne çıkarın var diye soranlara zaman tokat vurdu farkındalar mı ? 

Sizin ne çıkarınız var?diye sormayacam çünkü sizin sığ düşüncenize inmem vardır elbet düşündüğünüz .

Derler ki düşmanımın düşmanı benim dostumdur sizde onlardan olabilirsiniz .Sözümü farkındaysanız kişiselkeştirmeden başlangıçta söylediğim Çin atasözü ile bitirmek istiyorum ‘Durgun sular derğn akar’.Biz kuru gürültü değiliz .Kalın sağlıcakla” dedi.