Aydın’ın Kuşadası ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Gülcihan Demir’e bir yıl önce grip şikayetiyle gittiği hastanede lösemi teşhisi konuldu. Tedavi süreci başlayan 8 yaşındaki Gülcihan için zor günler başladı. Kemoterapi alan ve saçları dökülen minik Gülcihan’a umutlu bekleyişi geçen Haziran ayında mutluluğa dönüştü.

MUTLULUĞU 8 AY SÜRDÜ
Gülcihan’a uygun ilik Almanya’da bulundu. Geçen Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ilik, İzmir Dr. Behçet Uz Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde minik Gülcihan’a nakledildi. Ancak Gülcihan ve ailesinin mutluluğu 8 ay sürdü. İliğin Gülcihan’a uyumsuz çıkmasıyla Gülcihan için tedavi süreci yeniden başladı. İzmir Dr. Behçet Uz Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavisi devam eden Gülcihan, kaldığı hastane odasından taraftarı olduğu memleketinin takımı Trabzonspor’a çağrıda bulundu. Sağlıklı olarak mutlu olmayı hayal ettiği bu günlerde Gülcihan, Trabzonsporlu oyuncuların kendisini ziyaret etmesini ya da çekecekleri videoyla kendisine destek olmasını istedi.
 
“ONLAR ŞAMPİYON OLACAK BEN İYİLEŞECEĞİM”
Fanatik Trabzonspor taraftarı olduğunu kaydeden Gülcihan, “Yaklaşık bir yıldır lösemi hastalığıyla mücadele ediyorum. Bu süreçte ilik bulundu ancak 7 ay sonra uyumlu olmadığı belirlenmesi üzerine tedavi sürecim yeniden başladı. Sağlığıma kavuşmak istiyorum. Sağlığıma kavuşmamın yanı sıra en çok da Trabzonsporlu oyuncularla tanışmak istiyorum. Beni hastane odasında ziyaret etsinler. Ya da video çekip beni sevdiklerini söylesinler. İmzalı forma istiyorum. Ben onları ve Trabzonspor’u çok seviyorum. Bana ulaşacaklarından eminim. Sesimi mutlaka duyacaklarına inanıyorum. Onların manevi desteğine ihtiyacım var. İnanıyorum ki Trabzonspor şampiyon olacak ve bende hastalığımı yeneceğim. Dualarım onlarla” diye konuştu.

Zor günler geçirdiklerini belirten anne Sevgi Demir, “Kızımın sağlığına kavuşacağına gönülden inanıyorum. Benim kızım yine eskisi gibi koşup oynayacak. Bu süreçte yüzünün gülmesi, moral ve desteğe ihtiyacı var. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.