61SAAT HABER SERVİSİ 

Trabzon'un özel hastanelerinden olan İmperial Hastanesi, bu akşam Zorlu Grand Otel'de kuruluş yıl dönümünü kutladı. 

Yoğun bir katılımla 10.yılını tüm ekibiyle kutlayan İmperial Hastanesi, bundan sonraki yıllar için de en iyi hizmet garantisini verdi.

FİZİKİ KAPASİTEMİZ BÜYÜDÜ

Burada açıklamalarda bulunan Başhekim Uzm. Dr. Cemil Bayarslan, "İmperial Hastanemizin 10. kuruluş yıldönümü için düzenlenen gecemize hoş geldiniz. 10 yıl önce bizimle beraber olan hatırlıyorlar ki hastaneyi açtığımızda beklenenin üzerinde bir teveccühle karşılanmıştır. Hastanemiz açıldığında en çok aldığımız şikayet fiziki şartlardı. 2015 yılında hastanemizin kapasitesini ek binamızla 11 bin metrekareye çıkardık. 134 yatak kapasitesine ulaştık" dedi.

450 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLIYORUZ 

Bayarslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Her zaman Trabzon ve bölge halkına teveccühlerin karşılığı olarak her zaman onların yanında yer aldık. Ve her zaman kaliteli hizmet sunmaya özen gösterdik. Şuan ulaştığımız 450 kişi istihdamıyla bölge ekonomisine destek vermekteyiz. Yine aynı şekilde kültürel ve sportif olaylarda verdiğimiz destekle de bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz."

KALİTELİ PERSONELLE ÇALIŞIYORUZ 

Bayaraslan, "10. yıl bizim için önemli. Yaptıklarımıza bakınca büyük bir iş başardığımızı gördüm. Türkiye'de yapılan araştırmalarda şirketlerin 6-7 yıl sonra kapattığı görülüyor. 10.yıla gelen şirket sayısı sadece yüzde 4. Onun için bu bizim bir gurur kaynağımız. Bu yüzde 4 şirket her zaman nitelikli elemanlarla çalışır. Bizim de bu şirketler arasına girmemiz iyi personelle çalışmamızdan kaynaklanır. Umarım bu sıcak aile ortamında huzur içerisinde nice 10 yıllar görürüz" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından 10.yıla özel pasta kesildi. Ardından plaket takdim töreni yapıldı. Sonrasında ise Resul Dindar konseri ve hemen ardından dj gösterisi gerçekleştirildi.