Özel İmperial Hastanesi Muhasebe Müdürü Hamdi Doğan, bu yıl itibariyle hastaneye ait tüm borçları ödediklerini belirterek ikinci hastane açmayı hedeflediklerini söyledi. Hastaneye ait günlük poliklinik hasta sayılarının bin 500 civarında olduğunu belirten Doğan, “360 personel çalışan hastanemizde personel aylık ücret tutarı 500 bin TL’yi buluyor. Kuruluşundan bugüne kadar 3 yıl vergi rekortmenleri listesinde yer aldık” dedi.

Yıllık 5 milyon katma değer ürettiklerini kaydeden Doğan, “Kurumsal hedeflerimizde halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için 7 milyon yatırım yaparak hastaneye ek tesis ve ek bina yapma amacındayız. Yoğunluktan kaynaklanan bazı sıkışıklıklar önleme adına daha iyi bir hizmet verme noktasında yeni arayışlar içindeyiz” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir yıldır ücretsiz otopark hizmeti verdiklerini dile getiren Doğan, “Basında yakın zamanda yer alan otopark sorunlarıyla alakalı hastanemiz, devlet karayolu üzerinde (hastane karşısında) belediyeden 100 araçlık otopark kiralayarak hastalarımıza ücretsiz hizmet vermektedir. Bunun da yeterli olmadığını düşünerek yeni otoparkı halkın hizmetine sunulması için bürokratik engellerin çözülmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Kazanmış oldukları değerleri halkın hizmetine sunma amacında olduklarını belirten Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Amacımız, Trabzon’un kendi halkından bir değer oluşturarak kazanılan değerleri halkın hizmetine sunmak. Bu vesileyle sağlık alanında yeni hastanelerle halkımıza daha iyi hizmet vermek amacında olduğumuzun müjdesini vermek isteriz."