2016 yılında yapımına başlanılan Of'un ikinci büyük camilerinden birisi olan İrfanlı Büyük Camiinde ilk cuma namazı kılındı.

İrfanlı Büyük Camii’nde kılınan Cuma namazına, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, caminin yapımında emeği geçen hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İrfanlı Büyük Camii’nin yapımına destek olan tüm hayırseverlere teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’a muhteşem bir eser kazandırdıklarını ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu Cuma namazının ardından yaptığı açıklamada; "Of’umuzun ikinci büyük cami olan ‘İrfanlı Büyük Camimizde’ bugün ilk Cuma namazımızı eda ettik. Bu muhteşem eserin Of’umuza kazandırılmasında emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma; her noktasına emeğini, alın terini katan sanatkarlara ve zanaatkarlara sonsuz teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun. 2016 yılında temelleri atılan Of’umuzun en büyük ikinci camilerinden İrfanlı Büyük Camimizin açılışını Cuma namazımızı kılarak gerçekleştirdik. Müslümanların bayramı olan Cuma günümüzün İslam dünyasına, ülkemize, Of’umuza ve milletimize hayırlar, bereketler getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Camimizin bu seviyeye gelmesinde katkısı olan tüm hayırseverlerimize yapmış oldukları desteklerden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Camimizin eksiklerini tamamlamak üzere hayırseverlerimizin yine desteklerini bekliyoruz. Herkese hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.