61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'da bugün basın ile bir araya gelen MÜSİAD Trabzon Şubesi Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları'nın Trabzon'da yapılacağını açıkladı.

"İşler değişsin işler gelişsin' sloganıyla Trabzon'da 6 Eylül 2014 Cumartesi günü KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ne yapılacak olan toplantılar hakkında konuşan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, "Üyelerimiz ilk kez İran ve Gürcistan'dan gelecek alom heyetleriyle ilgili iş görüşmeleri yapabilecek, aynı zamanda çok sayıda üye olmayan ziyaretçilerinde katılımıyla fiili iş bağlantılarını gerçekleştirebilecek" açıklamasında bulundu.

Bu toplantının Trabzon'da dinamizm katacağını söyleyen Mahitapoğlu, "1300 m2 alanda 16 şehirden 1650 üye bölge ve yakın şehirlerden 500'e yakın ziyaretçi katılımcının yanında İran ve Gürcistan'dan 100'ü aşkın iş adamının katılacağı organizasyona tüm iş dünyası ve ilgi duyan halkımızı davet etmekte onur duyarız" dedi.

Öte yandan ES Mali Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın da bu toplantılarda tecrübelerinin paylaşılacağı ifade edildi.