Trabzon bu haber ile çalkalanıyor. Henüz hiçbir resmi makamdan açıklama yok. Trabzon dağlarında operasyonun gerçekleştiği söylentileri yayılmakta. Çepniler dağlarınızı koruyun çağrısı yapıyorlar !
Okuyacağınız haber bir Çepni paylaşım sayfasından:

“IŞİD SİS DAĞI’NDA MI ?
Trabzon Şalpazarı ve Giresun Görele sınırında bulunan Sis Dağı yaylasında IŞİD teröristlerinin sızdığı söylentileri Şalpazarı gündemine bomba gibi düştü !

SİS DAĞI’NDA OPERASYON VAR
Söylentilere göre teröristler telsiz konuşmasından fark edildi. Yine Sis dağı’nda yaylacılık yapan Çepniler otomatik silahlı, el bombalı iki teröristi gördüler. Sis Dağı’nda Türk Askeri operasyon yapıyor. Resmi makanlardan ise henüz bir açıklama yok !

SİS DAĞI ŞENLİĞİ İPTAL Mİ EDİLECEK ?
Şalpazarı Belediyesi’nden adını açıklaqmadığımız bir çalışan ile irtibata geçtiğimizde 24-25 Temmuz’da Sis Dağı’nda 196.’sı yapılacak olan Sis Dağı Şenliği’nin iptal edilme olasılığının olduğunu öğrendik.

ÇEPNİLER SİS DAĞI’NI NE IŞİD’E NE PKK’YA NEDE DHKP-C’YE BIRAKACAK !
Çepniler olarak dağlarımızda hiçbir terörist oluşumu barındırmamalıyız ! Çepniler dağlarını boş bırakmayacaktır ! Çepniler dağlarına koşacak ve ite çakala yaylalarını bırakmayacaktır ! Nerede o dedenizden kalan emanertleriniz ? Alın ve sarın dağlarınızı, iti çakalı barındırmayın !