Trabzon’un önemli Cafe-Restaurantların birinde Salı günleri sahne alan Hüseyin Güçlü, gerek yorumu gerekse bağlamadaki ustalığıyla dinleyenleri kendine hayran bıraktı. 

PTT yanında bulunan Tat Perisi’nde sahne alan Hüseyin Güçlü’yü, bağlama kursu verdiği 100’üncü Yıl İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. 

Okul Aile Birliği Başkanı Eda Çimşit, başkan yardımcıları Nur Altuntaş ve Havva Kalaycı’nın yanı sıra arkadaşlarının oluşturduğu bir grup önceki akşam Güçlü’ye moral vermek adına sürpriz yaparak dinlemeye gittiler. Aslen Adanalı ancak bir Trabzon aşığı olan bağlama ustası Hüseyin Güçlü jest karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 100’üncü Yıl Okul Aile Birliği Başkanı Eda Çimşit öğretmenlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek “Hocamız kadar türküleri de çok seviyoruz. Okulumuzda çocuklarımıza bağlama kursu veriyor. Ayrıca içten kişiliğiyle de herkesin takdirini kazanmış birisi. Burada sahne aldığını duyduğumuzda sürpriz yapalım dedik. İlerleyen günlerde de hocamıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Uzun yıllardır Trabzon’da yaşayan ve artık herkes kadar Trabzonlu olduğunu ifade eden Hüseyin Güçlü de sürprize bir hayli şaşırdı. Güçlü, “Her gün okulda birlikte olduğum arkadaşlarımı birden karşımda görünce çok sevindim. Zaten seçkin bir müşteri grubumuz var. Her Salı akşamı burada müzik yapıyoruz. Artık tüm Trabzonluları bekliyoruz. Türkü tadında bir programla herkesin gönlüne hitap etmeye çalışıyoruz.” dedi.