61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Beşikdüzü Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, isim vermeden bir avukatı suçladı. Sosyal medya hesabından Beşikdüzü İlçesinde ki Pazaryeri’nin “Tapusunu” paylaşan Öztürk, "Son bir kaç yıldır Beşikdüzü Kamuoyunu Belediye icraatları üzerinden yalan yanlış birtakım bilgilerle aldatılma modası türemiştir.

Kendi Reklamını yapma ve kandırdığı kişilerden maddi çıkar elde etmekten başka hiç bir amacı olmayan bir Avukat benim Pazaryeri tapusunu paylaştıktan sonra kendi sosyal medyasından bu tapunun “Mahkeme kararıyla iptal edildiğini yazmakta tapu kayıtlarının geçerliğine itibar etmeyin demektedir” ifadelerini kullandı. 

Öztürk, "Burdan tüm Beşikdüzü ne duyuruyorum. Yayınladığım Pazaryeri Tapusu gerçektir ve Beşikdüzü Belediyesinin malıdır. Daha önce bu alanda arsa vasfında yerleri olan şahısların yerleri İmar Kanununun Belediyeye verdiği yetkiyle karşı tarafa taşınmış ve madur edilmemişlerdir..
Beşikdüzü ne şahsi hırslarına yenilip zarar vermelerine müsade etmeyelim. Ve bu kişiyede itibar etmeyelim. Yazdığı her şey Koca bir yalandır. 

Bu tapuların geçersiz olduğunu mahkeme kararıyla iptal edilmiş olduğunu ispat etsin, 

Buradan söz veriyorum : Beşikdüzü Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edeceğim” ifadelerini kullandı.