Ünlü oyuncu İsrafil Köse’nin dün geçirdiği kazanın ardından tedavi altına alındığı hastanede bugün hayatını kaybetti. İsrafil Köse’nin hastaneye kaldırıldığı haberini alan ünlü isimlerde bugün hastaneye koştu. 

İsrafil Köse ile kardeş gibi olduklarını belirten oyuncu Çetin Altay, İsrafil Köse'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini açıklayarak, "Ben şehir dışındaydım. Cumartesi gecesi geldim. Pazar sabahı olmuş kaza. Duyar duymaz zaten geldim. O zamandan beri buradayım. Anbean takip ediyorum. Yanına da girdim. Kardeşim gibiydi İsrafil. Böyle talihsiz bir kaza motosikletle yapıyor. Bildiğimiz kadarıyla yani biz görmedik.

 Duyduğumuz kadarıyla işte bir tutanak gösterdiler bize. Bir tane ticari taksiye durduğu esnada yani dururken arkadan çarpıyor. Onun etkisinde ağır yaralanıyor. Sabah 07.17 gibi hastaneye getiriyorlar. Daha sonra yoğun bakımda tuttular. Durumundan sürekli haberdar ettiler. Hiç ummadığımız anda ne söyleyeceğimi de şaşırdım. Beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı yaşıyordu" diye konuştu.

 NURİ ALÇO DA HASTANEYE GİTTİ
Haberi duyar duymaz hastaneye geldiğini söyleyen Nuri Alço üzüntüsünü şöyle dile getirdi: "Acı bir ölüm tabi ki beklenmedik bir ölüm. Genç bir ölüm. Motor kazası yani tam da öğrenmedim ben de yoldan geldim. Direkt buraya geldim duyunca. Yazık söyleyecek bir şey bulamıyorum yani. Başımız sağ olsun."

 İsrafil Köse'nin yakın arkadaşı Umut Oğuz, acı haberin ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi; 'Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Her şeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyordur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim.

Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün oradakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bir saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bir sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun.'