61 SAAAT HABER SERVİSİ- Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Trabzon Günleri İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında tüm hızıyla devam ediyor.

Yoğun bir katılımın yaşandığı Trabzon Günleri’nin bugünki misafiri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Bakan Soylu alana girer girmez devasa bir kalabalık tarafından karşılanıp, bütün stantları TDF Başkanı İsmail Şatıroğlu ile birlikte tek tek gezdi. Vatandaşlar Soylu ile selfi çekilmek için birbirleriyle yarıştı. Burada 61saat’e açıklamalarda bulunan Bakan Soylu Trabzon ve Türkiye için önemli açıklamalarda bulundu.

Günlerle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Görüyorum ki trabzon yine farkını hissettirmiş göstermiş. Alana indiğim andan beri beri Trabzon’un efsanevi havasını, iklimini sıcaklığını samimiyetini burada görüyoruz. Gördüğüm kadarıylada çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Trabzon’a yakışır. Tebrik ediyoruz.” dedi. Trabzonspor yeniliyor sorusuna ise Bakan Soylu “Toparlar” cevabını verdi. Terörle mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlar için konuşan Bakan Soylu “Kuvvetlerimiz mücadele ediyor. Durmak yok. Devam, yola devam. Operasyonlar tüm hızıyla devam edecek.” şeklinde konuştu.