61 SAAT HABER SERVİSİ-CHP Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Saadet Partisi kontenjanından Abdulkadir Çelebi şehirde merak ediliyordu. 61saat olarak yaptığımız araştırma sonucunda Çelebi’nin Saadet Partisi üst yönetiminde etkin görevlerde oldu. Partinin efsane liderleirnden Necmettin Erbakan’ın çok yakın çalışma arkadaşı olarak yıllarca Milli Görüş saflarında mücadele ettiği ortaya çıktı. Saadet Partisi Genel Merkezi’nin Trabzon kontenjanından listeye koyduğu Abdulkadir Çelebi Trabzonlu ama uzun yıllar İstanbul’da yaşadığı ve İstanbul Milli Görüş teşkilatı içerisinde mücadele ruhuyla saygıın bir yer aldı.

KILIÇDAROĞLU İLE YÜRÜDÜ…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne Bolu yakınlarında katılan ve Kılıçdaroğlu ile iki gün yanyana yürüyen Çelebi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafındada çok yakınen tanınıyor. 

İTTİFAKTA SORUN VAR

Trabzon’da Saadet Partisinin milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etmesi ve ardından CHP’nin ikinci sıra kontenjanınıda Abdulkadir Çelebi ile doldurması akıllara şu soruyu getirdi. “Saadet Partililer seçimde kime oy verecek?” Adının açıklanmasını istemeyen Trabzon’daki bazı Saadet Partililer “Biz kendi partimize oy vereceğiz” diyerek CHP’den ikinci sıra adayına soğuk bakıyorum…