Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Trabzon'dan Giresun'a uğurlamak üzere bekleyen protokolde yaşanan tatsız olay Kanal D tarafından yayınlandı. Şok görüntülerde,  Eski milletvekili Kemalettin Göktaş,Bakan Bayraktar'ın elini sıkmayarak, havada bıraktı. Bununla da kalmayan Göktaş, Bakan Bayraktar'a sitem etti. Bir süre sessizliğini ve sükunetini koruyan Bayraktar'ın Göktaş'a cevap vermesiyle ortam iyice gerildi.

'KABAHAT SENDE DEĞİL, SENİ BAKAN YAPANDA' DEYİNCE BAYRAKTAR DAYANAMADI
Kemalettin Göktaş'ın tepkisi karşısında önce şaşıran, bir süre sessiz ve sakince duran Bakan Bayraktar 'Kabahat sende değil, seni bakan yapanda' sözüne ise sinirlenerek tepki gösterdi. Göktaş'ın üzerine yürümeye yeltenmesi sonrası araya girenler ikiliyi sakinleştirdi.

İşte olayın ayrıntıları:
23 Kasım günü Cumhurbaşkanı'nı uğurlamak üzere protokol hazır bekliyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da oradaydı. Bayraktar VIP salonunun girişindeCumhurbaşkanı'nı bekleyen Trabzonlu iş adamları, milletvekilleri ve şehrin yöneticileriyle selamlaştı, ellerini sıktı. Ancak Ak Parti kurucularından eski milletvekili Kemalettin Göktaş Bakan'ın elini havaya bıraktı, üstüne üstlük bir de hakaretamiz ifadeler kullandı. Bakan Bayraktar şaşkındı. Bir süre sessiz kaldı sonra karşılık verdi. Tartışma büyüdü. Kemalettin Göktaş iyice sinirlenmişti, Bakan'ın üzerine yürüdü. Araya protokoldekiler ve İl Emniyet Müdürü girdi.

GERGİNLİĞİN SEBEBİ KEMALETTİN GÖKTAŞ'IN KENDİ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA İSTEKLERİNİN BİTMEMESİ!
AK Parti'nin kurucu isimleri arasında yer alan Kemalettin Göktaş'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale istediği ve reddedildiği, bu nedenle de Bakan Bayraktar ile arasının açık olduğu iddia edildi. Göktaş'ın AK Parti'den mevcut belediye başkanı ve önümüzdeki dönem için de adaylığı resmen açıklanan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile de benzer sorunlar nedeniyle aralarının açıldığı ve bir hafta öncsine kadar konuşmadıkları iddialar arasında.


2006 YILINDA DA BAŞKA BAKANLA TARTIŞMIŞTI
Kemalettin Göktaş 2006 yılında da dönemin Sanayi Bakanı Ali Çoşkun'la benzer sebeblerden dolayı Meclis'te tartışmıştı

İŞTE GÖKTAŞ’IN BAŞBAKAN’A BİLE LAF ATTIĞI KAVGA