5 - 6 -7 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week, Forum Trabzon’da 3 gün boyunca modaseverlere unutamayacakları anlar yaşatacak. “Bugün Ne Giysem?” programının moda avcılarından Ivana Sert, top modeller Irmak Atuk, Ece Gürsel, Şenay Akay, Serkan Tan ve ünlü astrolog Yasemin Boran Trabzonlularla buluşacak.




“Forum Fashion Week” 5 Ekim Cuma günü Forum Trabzon’da ünlü astrolog Yasemin Boran’ın 2013 yılı burç yorumları ile başlayacak. Saat 18.00’de başlayacak etkinlikte Yasemin Boran, Forum Trabzon ziyaretçilerine burçlarına göre moda ve stil önerilerinde bulunacak.


6 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Türkiye’nin top modelleri Şenay Akay, Irmak Atuk, Ece Gürsel ve Serkan Tan Forum Trabzon’da podyuma çıkarak moda rüzgârları estirecek. Top modeller, Forum Trabzon’da kurulacak dev podyumda 2013 trendlerini Trabzonlu moda severlere tanıtacak.


Ekranların en çok izlenen moda programı ‘Bugün Ne Giysem?’in en sevilen ve beğenilen jüri üyesi ünlü modacı Ivana Sert 7 Ekim Pazar günü Forum Trabzon’da sevenleri ile biraraya gelecek. Ivana Sert saat 15.00’te başlayacak etkinlikte Trabzonlular ile sohbet edecek ve  imza dağıtacak.


6 Ekim Cumartesi günü 18.00 – 23.00 saatleri arasında Forum Trabzon’da özel indirim ve fırsatlarla benzersiz bir alışveriş gecesi yaşanacak. 3 gün boyunca modanın nabzını elinde tutacak Forum Trabzon’da, defileler, özel indirimler ve avantajlar ile dev ekranlarda stilini yaratıp sürprizler kazanma şansı  ve modaya dair herşey tüm Trabzonluları bekliyor.


Forum Fashion Week aynı anda tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde olacak


Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5  -  6 -  7 Ekim tarihleri arasında modanın nabzını tutacak. Tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week ile Forum Trabzon, Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum ve Forum Kayseri ziyaretçileri moda ve tasarım dolu günler geçirecek. Avrupalı genç tasarımcıların defileleri, dünyaca ünlü süper modeller, saç – makyaj workshopları, stil ikonlarıyla sohbetler ve son trendler ile ilgili öneriler ve ipuçları, sadece Forum’lara özel indirimler ve sürprizlerle unutamayacakları moda ve eğlence dolu 3 gün yaşayacak.


Son trendlerden haberdar olmak, Forum Fashion Week’e özel indirim ve kampanyalardan faydalanmak, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen moda ikonları ile tanışma fırsatını yakalamak ve daha fazlası için 5 – 7 Ekim tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezleri sizleri bekliyor.