Kudu, Dilekoğlu’nun İYİ Parti il Başkanı Azmi Kuvvetli ile ilgili yaptığı açıklamalarda tutarlılık aradıklarını ifade ederek, "Milletimiz bilmeliki ; destursuz ,düstursuz ancak ayıp örtme, aklanma, bir yerlere yaranma, yedek bırakılmaktan sıkılma, can havliyle sahaya atılma ve son çırpınışlar olarak sahiplerinin sesi olmaya çalışanlar bizi asla ilkesiz siyaset zeminine çekemeyeceklerdir..
İYİ Parti olarak kesinlikle yeni bir siyaset düzlemi getireceğiz, duruşumuzu muhafaza edeceğiz..
Açıklama yapan Sn Dilekoğlu'na sormak isteriz;
Dün FETÖcülükle itham ettiğiniz Bülent Arınç saraya taşınınca sesiniz çıkabildi mi..?
Memleketine gelen Millet İttifakı'nın adayını eleştirdiniz, peki sizin adayınızın eline tutuşturulan kağıttan Diyarbakır'da Kürtçe açıklama yapmasını yorumlayabildiniz mi..?
 Adıyamanlı olan Esenler  Belediye  Başkanına sessizliğinizi anladık ancak Rizeli olan TOBB Başkan yardımcısı Kopuz'un Pontus benzetmesine sessiz kalmanızı siz anlayabiliyor musunuz..?
Partinizin Öcalan ile tekrar mektuplaşma süreçini başlatmasını ve bu mektuplarla hdp seçmenini sizin lehinize hareket ettirme uğraşını görebildiniz mi..?” ifadelerini kullandı. 

BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL
Kudu, sözlerine şu şekilde devam etti: 
"Bir eğitimci olarak İYİ Parti'ye İP demekteki kelime oyununuzu görmezden gelebiliriz ancak biz iyilik kervanını yürütürken kimlerin ne dediğini, bize nasıl hitap ettiklerini umursamazdan geliyoruz.
Milletin derdi geçim..Milletimizin derdi Ordumuza yapılan operasyonlar..Eğitim sistemsizliği.. İtibar kaybettirdiğiniz ülkemiz..satılan fabrikalar..biten üretim..
 Ancak milletimiz müsterih olsun. Bu vatan sahipsiz değil.
Biz, hertürlü zorluğun üstesinden gelecek,ülkeyi yeniden ayağa kaldıracak kadrolarla iktidara geliyoruz.
Her geçen gün daha çok insanın umudu olmaya daha çok vatandaşımızın güvenini kazanmaya devam ediyoruz..
Atılan iftiralar konusunda savunma yapmayı bile zul görüyoruz..
Zaruretimiz, her geçen gun artan yıkıma dur demektir..
Gelin,ülke adına ve millet adına ne yapabilirizi konuşalım.
Her partide ülkenin yeniden inşasına katkı sunacak iyi insanların var olduğuna inanıyoruz.Millet ve memleket derdi olan her partideki bu iyi insanların buluşma noktası olmaya,millete fayda sağlayacak her bireyle istişare yapmaya ve birlikte güçlü bir Türkiye yaratmaya varız.Bunun mücadelesindeyiz..
Milletimiz bunu görüyor ve muteber kimliği olmayan kişilerin itibarsızlaştırma operasyonlarına gülüp geçiyor..
Tekrar söylüyorum..İYİ Parti ülkesi için fikri, korkusu, gayreti olan bütün iyi insanların  buluşma noktasıdır”