Yapılan kongrede Divan Başkanlığını GİK Üyesi Ünzile Yüksel yaptı

GİK Üyesi Yüksel yaptığı açılış konuşmasında "Çok zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri geride bırakmak için çözüm İYİ Parti'dir. İYİ Parti ülkenin umududur. Bu bilinçle sorumluluktan kaçmayacak, elimizi taşın altına koyarak milletimiz ve memleketimize hizmet etme noktasında bütün gücümüzle çalışacağız." dedi. 

Daha sonra bir konuşma yapan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs "İYİ Parti olarak Trabzon'un her yerinde yerel seçimlere  hazırız. Genel seçimlerde halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh ve inanç her geçen  gün daha da artmaktadır. Ülkenin umudu olarak çıktığımız bu yolda halktan aldığımız güçle İYİ Parti olarak yerel seçimlere damgamızı vuracağız. Şalpazarı ilçemizde de kazanan İYİ Parti olacak." dedi.

TMO'nun açıklaması ve fındık fiyatlarına da değinen Örs" TMO bölgemiz için oldukça önem arzeden fındık  konusunda çözüm üretmek yerine laf cambazlığı yaparak üreticiyi oyalamaktadır. TMO oyun oynamayı bıraksın. Fındık üreticisinin derdine derman olsun. Şalpazarı'ndan Ak Parti yetkililerine sesleniyorum: Verdiğiniz  sözleri unutmayın. Korkmayın. Çekinmeyin, Üreticinin sesine kulak verin, İtalyana resti çekin, TMO'nun kulağını çekin, üreticinin mağduriyetini giderin." dedi.

Tek liste halinde gidilen kongrede Şennaz Yılmaz katılan tüm delegelerin oyunu alarak İYİ Parti İlçe Başkanı seçildi. Şennaz Yılmaz Başkanlığındaki İYİ Parti Şalpazarı İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor : "Mustafa Cüre, Emine Yaşar, Mehmet Yılmaz, Şakir Bektaş, Muhammet Bayraktar, Mehmet Uçar, Mustafa Ergin, Erol Çömez, Ali Yamaç, Hüseyin Köse, Mehmet Birinci, Erhan Yavuz, Emrah Gülbahar, Hüseyin Aydemir, Sabiha Karahasanoğlu, Şakir Özen, Necdet Topkara"