61SAAT HABER SERVİSİ

Özdil yolu üzerindeki Flowers Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın'ın yanı sıra İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çevre İllerin İl Başkanları, İYİ Parti Kurucuları ve çok sayıda partili katıldı. 

TRABZON İÇİN BELİRLENEN ÜYE SAYISINA ULAŞILDI

Programın açılışında konuşan Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, “Seçmen geleneksel bakış açısı ile oyunu verme eğilimi gösteriyor. Aziz milletimizin umudu haline gelen İYİ Parti iktidarı yakındır.  Mevcut hükümetin küçük ortağı ne yapacağını şaşırmış durumda sağa sola sataşmaya devam etsin, bizler kendimizden emin şekilde projelerimizle, teşkilat eğitimlerimizle varmak istediğimiz hedefe yakınız.  Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, üye kapsamında Trabzon için genel merkezce belirlenen hedef üye sayısına nereyede ulaşmış durumdayız” dedi. 

Ardından programda konuk İl Başkanları birer kısa konuşma yaptı.

Program Başkan Bıyık’ın kısa bir konuşması ile devam ederken sonrasında da Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, partililere hitap etti. 

''MİLLETE GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Örs, özetle şu şekilde konuştu: 

“Biz buradayız dimdik ayaktayız.  2 seçim geçirdik. Allah’ımıza şükürler olsun, bu kardeşinizin de içinde bulunduğu milletvekillerimizle TBMM’de milletin dertlerini dile getirmeye iktidarı uyarmaya çalışıyoruz. Sayımız az belki ama etkinliğimiz oldukça fazla.  Mahalli seçime girdik. Bu seçimde milletin reyiyle, nasıl gideceklerini gösterdik.  Artık 20’den yukarı doğru gidiyoruz. Bunları rahatsız eden budur. Miletin İYİ Partiye ve Genel Başkan Meral Akşener’e olan ilgi destek bunları şaşırttı. 
Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Millete gidiyorduk, millete gitmeye devam edeceğiz. Milletin problemlerini dile getirmeye devam edeceğiz.  Denizli’de o meydanda atanamayan öğretmenler, esnaf vardı, o meydanda 3600 ek göstergelerinden öğretmen, asker, polislerimiz vardı, o meydanda çitçfçilerimiz vardı o meydanda millet vardı.  Sayın Genel Başkanımız 20 Ocak 2020’den beri Türkiye’yi il ilçe ilçe adımlıyor. Millete gidiyor herkesin dertlerini dinliyor. Onun karşılığıydı. Hiç tahriklere kapılmayacağız. İnşallah sandık önümüze geldiğinde İYİ Parti iktidarını hep birlikte yaşayacağız”

BUNUN ASIL SEBEBİ ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU GÜNDEMİ SAKLAMAKTIR

Genel Başkan Yardımcısı Akalın ise, programda özetle şu ifadeleri kullandı: 

“Türkiye tarihi bu hareketi yazacak. Önümüzdeki günlerde göreceğiz inşallah Türkiye tarihine İYİ Parti önemli bir damga vurmuştur. Bu Türk siyasi tarihinde yazılıyor olacak.  Ben üniversiteden siyasete geldim. Evlat topraklarındayım. Onun için sizlerle birlikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum.  Siyasetle ilgili 2 değerlendirme yapmak istiyorum. 1 Siyasetin yapılış tarzı, 2.’si de gündem. Türkiye’de 2 ayrı gündem var, bir tanesi maalesef yapacak bir şeyi kalmamış olan siyasi iktidarın yalancı gündemi, bir de ülkemizin gerçek gündemi.  Yalancı gündem, ya siyasi parti merkezlerinden yapılıyor ya da saraydan yapılıyor. Ama gerçek gündem İYİ Parti’nin yaptığı gibi sahadan yapılıyor. Bir bakıyorsunuz bir üniversiteye rektör atanıyor. O zatı muhterem, tarımı kendisini o üniversiteye atanacak son kişidir. Ama özellikle atandı. Ne yaptık, aylarca o rektörü konuştuk. Yapay gündem.  Bir bakıyorsunuz HDP’nin kapatılması ile bir gündem ortaya atılıyor. Bu siyasetin gündeme olamaz, bu yargının işidir. Ama bakıyorsunuz aylarca bunu konuşuyoruz.  Bir gün Anayasa gündeme getiriliyor. Ama bunun asıl sebebi ülkenin içinde bulunduğu gerçek gündemi saklamaktır.  Bu ülkenin gerçek gündeme yolsuzluk, yoksulluk, enflasyon, işsizliktir. Milletimiz mutsuz, umutsuz ama İYİ Parti umudun partisidir, geleceğin iktidar partisidir. Sayın Genel Başkanımız bize bir yol gösterdi. Bu arada gündemi de artık AK Parti belirlemiyor. Gündemi sayın Genel Başkanımız belirliyor. Bize hedef gösterdi: “Ben Başkanlığa adayım” Bu ne demektir? Biz bu ülkeyi yöneteceğiz demektir. Millet bizi çağırıyor. Biz bu çağrıya uyacağız, iktidara geleceğiz” dedi. 

Program daha sonra basına kapalı olarak devam etti.