61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da 12 kurucu ilçe başkanının atandığı İyi Partide, İl Yönetim Kurulu üyeleri de belli oldu. 53 kişiden oluşan yönetim kurulunda 7 ismin hala AK Parti üyesi olduğu öğrenildi.

Meral Akşener’in öncülüğünde, Türk siyasetine yeni bir soluk getirmek için kurulan İYİ Parti, Trabzon’da teşkilatlanmasına devam ediyor. Trabzon’da ilk olarak Hasan Saka, kurucu İl Başkanlığına atanırken, 18 ilçenin 12’sine de zaman içinde kurucu ilçe başkanları atandı.

İYİ Parti Trabzon’da kurucu ilçe başkanlarının belirlendiği süreçte sürpriz bir şekilde 53 kişilik il yönetim kurulu listesi de açıklandı.

Ancak listede dikkat çeken bir ayrıntı ise 7 üyenin hala AK Parti’nin kayıtlı üyesi olması...

Bilindiği gibi çoğunluğu MHP’den olmak üzere bir çok kişi mevcut partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçerken bu 7 kişinin ise AK Parti’den istifa edip etmedikleri ise henüz netleşmedi.

AK Parti üye sisteminde isimleri bulunan  Beytullah Kudu, Ali Şimşek, Serkan Kul, Emre Katipoğlu, Bülent Kaymaz, Cemal Reşit Hardal ve Tuncay Toprak’ın isimleri bugün açıklanan İYİ Parti Trabzon il Yönetim listesinde de yer alıyor.