İYİ Parti Trabzon Başkan Vekili Muhammet Erkan son günlerde sosyal medya üzerinden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a yönelik eleştiriler üzerine açıklamalarda bulundu.

Yapılanları karalama kampanyası olarak nitelendiren Erkan şu ifadeleri kullandı "Son günlerde Trabzonlu hemşerimiz İyi Parti Genel başkan yardımcımız Sayın Koray Aydın Bey hakkında özellikle sosyal medya üzerinde kasıtlı karalama kampanyası başlatıldığına şahit olmaktayız.  İyi Parti’li olmayanların partimizi, genel başkanımızı, yöneticilerimizi eleştirmeleri, yerden yere vurmaları siyasi rekabet çerçevesinde değerlendirilecek bir konudur. Lakin partili arkadaşlarımızın, partimize gönül vermiş kardeşlerimizin benzer tutum ve davranış içerisinde olması asla kabul edilecek bir konu değildir. Hiç kimse İyi Partili olmak zorunda değildir ancak İyi Partili olan, bu yola yürek koymuş cesur insanlar parti disiplini, Parti ahlak ve faziletine sahip olgunlukta davranmak zorundadır.

    Kim ne derse desin Sayın Koray Aydın Türk siyasetinde ve Trabzon’da bir markadır. Son kırk yılda Trabzon’da yetişen birçok siyasetçinin artık ismi bile hatırlanmazken Sayın Koray Aydın hala siyasetin zirvesindeki yerine korumaktadır. Seversiniz sevmezsiniz ama bu yalın gerçeği kabul etmek zorundasınız. Sayın bakanımız Türkiye için de Trabzon içinde ve Trabzonspor içinde bir şanstır. Bunu bilen iyi bilir.

  Siyaseten bir başarı gösterememiş, strateji yoksunu, vasat bir takım insanların başarısızlıklarının nedenini Sayın Koray Aydın’a yüklemeleri akla ziyan bir yaklaşımdır. Trabzon’da başına gelen her siyasi olumsuzluğu Sayın Koray Aydın ihale eden psikopatlar bulunmaktadır. Bunlar en küçük bir olayda mal bulmuş mağribi gibi anında Koray Aydın’a saldırmaktadır. Koray Aydın düşmanlığı bu arkadaşlarımızda kronik bir hastalık haline gelmiştir. Allah şifa versin.

    Trabzon’da Koray Aydın olmazsa en az iki milletvekili çıkarırız, Koray Aydın partimizin başarısının önündeki en büyük engeldir diyen “büyük milliyetçi ağalar” vardı; seçimde ne yaptıklarını bütün Trabzon görmüştür. İktidarın bilinçli oy kaydırmasına rağmen bir milletvekili dahi çıkaramadıkları bir ortamda hala utanmadan konuşabiliyorlar.

   Trabzon İyi Parti İl teşkilatı olarak bu zor şartlarda partimiz için kafasını taşın altına koymuş, emek vermiş, destek vermiş herkesin yanındayız. Hareketimiz bir cesurlar hareketidir. Sayın Koray Aydın bu cesurların başında gelmektedir. Onu kurda, kuşa, çakallara ve kendini akıllı çakal zanneden tilkilere yetirmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

     İyi Parti olarak Türk siyasetinin merkezi oturmuş durumdayız. Bundan sonra siyaset İyi Parti üzerinden yürüyecektir. İyi Parti artık Türkiye’nin ana çekim merkezi olacaktır. Getirilen bu ucube sistemin başarılı olma şansı yoktur. Hükümetin kendi oluşturduğu ekonomik ve sosyal kültürel sorunların altından kalkması mümkün değildir. Her an bu yoldan dönebilirler. Sayın Cumhurbaşkanının keskin dönüşlerine alışığız. Bu yoldan da pişman olup dönüleceğine ben şahsen inanıyorum. Her an her şey olabilir. Parti olarak hazırlıklı olmalıyız. Ayrıntılılarda boğulup hedeften sapmamalıyız.

      İyi partililer olarak her konuda İyi olmak zorundayız. Partimizi yerden yere vurmanın, parti yöneticilerimize sosyal medya da bilgili bilgisiz saldırmanın ne partimize ne bunu yapan arkadaşlarımıza bir faydasının olmayacağını düşünüyorum.

   Partimiz yaklaşık on ay önce kurulmuş, hızlandırılmış bir süreç yaşamak zorunda bırakılmış, akıl almaz baskı ve zulümlere maruz kalmış ve buna rağmen seçimde meclise girmeyi başarmış, gurup kurmuş bir partidir. İyi parti için mücadele şimdi başlamıştır. Partimiz 24 Haziran itibarıyla parti olabilmiştir, kurumsal yapıya kavuşmuştur.

   Elbette ki bu süreçte yanlışlar, eksiklikler, beceriksizlikler, zafiyetler olmuştur. Zaten olmaması mümkün değildir. İyi partililer olarak bu süreci beraber yaşadık. Hangi şartlarda bu partiyi kurduğumuzu hepiniz yaşayarak biliyorsunuz. O halde parti mensubu arkadaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını özellikle rica ediyorum.

  Yüzünü güneşe dönen gölge görmez. Biz Türkiye İyi olacak diye bu yola çıktık . Liderimizin yanındayız. Partimizin emrindeyiz. Er ya da geç mutlaka başaracağız. Türkiye iyi olacak, Trabzon İyi olacak.”