61SAAT HABER SERVİSİ - İYİ Parti Trabzon’da Disiplin Kuruluna sevk edilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ve İYİ Parti Trabzon Kurucularından Süleyman Aydoğdu ile ilgili bugün yeni gelişme yaşandı. 

AYDOĞDU PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Disiplin Kuruluna sevk edilen Aydoğdu’nun bu süreçte partiden istifa ettiği öğrenildi. Aydoğdu’nun partiden istifa mektubunu posta yoluyla İYİ Parti’ye gönderdiği bildirilirken bu nedenle de Disiplin Kurulunda görüşülmesine gerek kalmadığı bildirildi. 


ÇAKIROĞLU’NA KINAMA
Disiplin Kuruluna sevk edilen bir diğer isim olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu’na ise kınama çıktığı öğrenildi. 

ORTAHİSAR VE YOMRA İLÇELERİ… 
Trabzon’da hatırlanacağı üzere Süleyman Aydoğdu, Ortahisar İlçe Örgütü tarafından, Çakıroğlu ise Ortahisar ve Yomra İlçeleri tarafından disipline sevk edilmesi istenilmişti. Bu istekte İYİ Parti İl Yönetim Kurulunda görüşülmüş ve ardından da her iki isim Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. 
Konuyla ilgili telefonla aradığımız İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ise Disiplin Kurulunun kararı verdiğine dikkat çekerek kendisinin bu kararı yorumlamasının uygun olmadığını kaydetti.