Türkiye genelinde teşkilatlanmasını Trabzonlu Genel Başkan Yardımcısı eski Bakan Koray Aydın’ın yaptığı Trabzon’da atanan il başkanı Hasan Saka, birçok kişiyi abandone etse de, atanan kişi ve atanma yöntemi ile ilgili belli kesimlerin tepkisi yok değil.

İyi parti için kendi partilerinden ayrılan çok sayıda siyasetçinin ağzı dolu. Fakat baştan oyun bozan olmamak adına susuyorlar. İnce mesajlarını sosyal medya üzerinden veriyorlar. Trabzon’daki örgütlenme çalışmaları ile tüm hızıyla sürüyor. 1000’in üzerinde bir katılım ile gövde gösterisi yapması beklenen  İYİ Parti Trabzon örgütlenmesinde, il başkanlığı için ismi geçen birçok kişiye il yönetim kurulu üyesi olmaları yönünde teklif gideceği öğrenildi.

İYİ Parti İl Başkanı yarın Trabzon basını ile buluşacak. Merak edilen soruları cevaplandıracak. Yönetimini de olması muhtemel birkaç önemli isminde toplantıya katılacağı ifade edildi. Hasan Saka’nın atanma yöntemi ile ilgili bir İYİ Partili ‘Değişen ne oldu, biz tepeden inme siyaseti kabul etmediğimiz için İYİ Parti’ye geçtik, ama partinin teşkilatlarını örgütleyecek olan Koray Aydın, Trabzon’u dinlemeden yine tepeden inme bir isimle yola çıktı, acaba yönetimi de yine Ankara’dan gelecek liste ile mi şekillendirecekler’ eleştirisinde bulundu.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA