İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan gündemde olan erken seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın İyi Parti Trabzon İl yönetimi olarak seçime hazırız.    İyi Parti kurulduğu günden beri Sayın Genel Başkanımız  erken seçim olacağını söyleyerek  bütün hazırlıklarımızı muhtelif bir erken seçime göre yaptık. İyi partiyi millet kurmuştur, milletimiz şükürler olsun partilerine sahip çıkmaktadır. Her geçen gün partimiz Trabzon’da daha da güçlenmektedir. Özellikle gençlerin ve bayan seçmenlerin partimize ilgi göstermeleri bizleri sevindirmekte ve mutlu etmektedir.

  Şükürler olsun ki milletimiz iktidarın ülkeyi yönetemediğinin, gün geçtikçe karanlığa sürüklendiğimizin  farkına varmıştır. İyi Parti’nin  milli birlik ve beraberlikten, Türk milletinden yana ortaya koyduğu tutarlı politika geniş halk kitlelerinin dikkatini çekmiştir. Milletimizin gönlünde tek başına iktidarız. Bu gerçeği herkes erken ya da geç yapılacak ilk seçimde görecektir.

  Yaşananlar karşısında asla ümitsiz değiliz. Tarihte de hep böyle olmuştur. Türk milleti en sıkıntılı anlarda titremiş ve kendine dönmüştür. Yine öyle olacaktır. İnanıyoruz ki erken seçimde erkenden bu iktidardan kurtulacağız. Zararın neresinden dönülürse kardır.  Mevcut iktidar ülkeye daha fazla zarar vermeden demokratik yollarla, seçimle, kırmadan dökmeden  usulca ve usulünce iktidardan uzaklaştırılması lazımdır. Bu saatten sonra AK parti iktidarının bu ülkeye zarardan başka yapacağı bir iş kalmamıştır.

İşimizin zor olduğunu, imkanlarımızın sınırlı olduğunu biliyoruz. Bu zorluklar arasından yeni bir iktidar, tarafsız bir cumhurbaşkanı çıkaracağız. Anlatmaya gerek yok milletimiz her şeyi görüyor, hissediyor ve yaşıyor. Sınırsız devlet desteğinin, kesintisiz medya borazanlığının seçimlerde hiçbir işe yaramadığını herkes görecektir.  İktidar partisi bütün medyayı eline alarak, bütün televizyonları yandaşlara vererek  milletimizin partimizi görmesini, duymasını engellemeye çalışmaktadır. Fakat bu numaralar milletimize sökmüyor. Milletimizle farklı bir iletişim halindeyiz.

    Biz iyi parti olarak GÖNÜLTV aracılığı ile milletimize ulaşıyoruz. İktidarın gazeteleri var, televizyonları var, parası var, imkanı var bizimde Allah’ımız var, yüreğimiz var ve Gönül televizyonumuz var. Biz milletimizle gönülden gönüle bağ kurduk.  Milletimizin direkt kalbine girdik. Millet bıktı, usandı, yoruldu. Milletimiz erken seçim istiyor. Bir an önce bu iktidardan kurtulmak istiyor. İstikrar istiyor, barış istiyor, kardeşlik istiyor,adalet istiyor. Başı dik, karnı tok olmak istiyor.

  İktidar hedefi olan bir partimiz var. Türkiye’yi adaletle yönetmek isteyen bir liderimiz var. Milletimizin önünde şükürler olsun bir alternatif parti var artık. Türk milleti bu şansı en iyi şekilde kullanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle Türkiye iyi olacak, Trabzon iyi olacak.