Kuvvetli, “Memleketi Trabzon'a gelip Türk millliyetçilerinin yüz akı ve medarı iftiharı Sayın Koray Aydın'a laf söyleme cüreti gösteren Sayın Sadir Durmaz, öncelikle sana yazıklar olsun. 

Sen hangi yüzle aziz milletimize ömrünü vakfetmiş Sayın Koray Aydın'a laf söylüyorsun? 

Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'e genel sekreterlik yapmış bir dava insanına laf söylemek, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan ve ülkücülere olmadık hakaretler eden müktedirlerle yol arkadaşlığı yapmak ancak sizin gibi sözde ülkücülere yakışır Sayın Durmaz. 

FETÖ'nün dizinin dibinde diz çökenlerle, FETÖ ile birlik olup devletin kozmik odasına girenlerle, devletin bütün imkân ve kadrolarını FETÖ'ye peşkeş çekenlerle, Ergenekon, Balyoz diye vatansever Türk subaylarına kumpas kuranlarla ve Türk ordusunun 26. Genel Kurmay Başkanını terör örgütü suçlamasıyla hapsedenlerle ittifak ortağı olacaksın sonra da üste çıkıp Sayın Koray Aydın'ın arkasından pişkince konuşacaksın? Bu ne utanmazlıktır, bu ne yüzsüzlüktür Sayın Durmaz. 

Sayın Durmaz, millete söyleyecek sözünüz kalmayınca sadece iftira kampanyaları ile Türk milletinin tertemiz vicdanında yer edinmiş İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ve Teşkilat Başkanı Sayın Koray Aydın'a iftira atmak sadece size yakışır. 

FETÖ darbe kalkışmasından önce "Fetullah efendilerine" 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını yapacak kadar imkan ve fırsat sağlayanlarla ortaklık yapmak ancak size yakışır, 

İttifak ortağınız daha çok yakın bir geçmişte siyaset meydanlarında ardı arkası kesilmeyen bir şekilde MHP ve Ülkücü Hareket'e çirkin ve ağır hakaretler ederken, bugün sırf iktidarlarından nemalanmak için onlarla aynı yolda yürümek size yakışır. 

Şahsi ikbal, çıkar ve menfaat uğruna sözde milliyetçi duruşunuzu rafa kaldırmak ancak size yakışır. 

Sayın Koray Aydın, içinden çıktığı MHP ve Ülkücü Hareket'e bu güne kadar incitici tek bir kötü söz etmezken, o köklü partiyi çapsız ve kifayetsiz siyasetinizle, çirkin dil ve üslubunuzla, iftira, karalama ve çamur siyasetinizle yerle bir etmek maalesef size yakışır Sayın Durmaz. 

Herhangi bir zemini olmayan, somut delillere dayanmayan iftiralara sarılarak karalama kampanyası yapmakla Sayın Meral Akşener'e,  İYİ Parti'ye ve Sayın Koray Aydın'a zerrece zarar veremezsiniz. Sadece kendi acizliğinizi, kötülüğünüzü ve çirkinliğinizi ortaya dökersiniz. 

Sayın Koray Aydın için utanmadan, haksız ve hadsizce o çirkin laflar edilirken, o salonda olup onu çok iyi tanıyan, bir zamanlar dava ve yol arkadaşlığı yapan ülkücü kardeşlerimizin itiraz etmemesini ve o salonu terk etmemesini de önce kendi vicdanlarına, sonra da Trabzon kamuoyunun ve milletimizin takdirlerine havale ediyorum. 

2012 yılında Sayın Koray Aydın Genel Başkan adayı iken gündeme getirdiğiniz, defalarca çürütülmüş bir iftiraya 9 yıl sonra yeniden sarılmak nasıl bir acziyettir ve nasıl bir çirkinliktir Sayın Durmaz? 

Sahi o çirkin iftirayı attıktan sonraki dönemde Sayın Koray Aydın 7 Haziran 2015 seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili seçilmedi mi? Sonra da TBMM Başkanvekili olmadı mı? İftiranızın çürütülmesinin, kendi kendinizi tekzip ve rezil etmenizin en büyük delili bu gerçek değil midir? 

Bayatlamış iftira, karalama ve çamur söylemlerinizle ülkemizin ve milletimizin gerçek gündemini örtemeyeceksiniz. 

Milleti ayrıştırma, kamplaştırma ve çamur atma siyasetinizle Sayın Meral Akşener liderliğinde koşar adım iktidara yürüyen İYİ Parti'nin, Sayın Koray Aydın'ın ve İYİ Parti kadrolarınının önünü kesemeyeceksiniz. 

Er ya da geç sandık milletin önüne gelecek ve ittifak ortağınızla birlikte sandığa gömüleceksiniz. 

Aklınızın önüne geçen hırsınızını ve vicdanınızı körelten kininizin sebebi, sandıktaki hezimet korkusundandır Sayın Durmaz. 

Ancak korkunun ecele faydası yoktur. Seçim günü geldiğinde millet size hak ettiğiniz dersi verecek, İYİ Parti'yi, liderini ve kadrolarını iktidara getirecektir” ifadelerini kullandı.